|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 4:31 pm Předmět: |
|
|
A dostal jsi za svou statečnost obrázek? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Sem ad ze po vcerejsku nemam zadny nasledky:D |
Zkousel jsi to s pritelem poprve?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:01 pm Předmět: |
|
|
Nemůžu sportovat, tak mi připadá že jen měknu, ale dnes mi udělala primářka radost. Když viděla můj rentgen plic, řekla že mám hezký V tvar zad a velké trapézy  No co, musím se radovat i z maličkostí _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | MOOG napsal: | No pokud se za nej da povazovat uctenka na 90,- Kc, tak jo |
Kam ten svět spěje, viď? Já jako dítě dostávala obrázky s krokodýlem, jak si čistí zuby a ty dostaneš účtenku. Hanebnost |
Já už taky obrázky nedostávám. A to mám přitom odmalička stejnou zubařku. Zajímalo by mě, podle čeho usoudila, že už pro mě obrázky nejsou vhodné
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:14 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Diana napsal: | | MOOG napsal: | No pokud se za nej da povazovat uctenka na 90,- Kc, tak jo |
Kam ten svět spěje, viď? Já jako dítě dostávala obrázky s krokodýlem, jak si čistí zuby a ty dostaneš účtenku. Hanebnost |
Já už taky obrázky nedostávám. A to mám přitom odmalička stejnou zubařku. Zajímalo by mě, podle čeho usoudila, že už pro mě obrázky nejsou vhodné |
Třeba si myslela, že tobě už nic nepomůže...ani obrázek s krokodýlem a pastou Tutti-Frutti _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | YUD napsal: | | Diana napsal: | | MOOG napsal: | No pokud se za nej da povazovat uctenka na 90,- Kc, tak jo |
Já už taky obrázky nedostávám. A to mám přitom odmalička stejnou zubařku. Zajímalo by mě, podle čeho usoudila, že už pro mě obrázky nejsou vhodné |
Třeba si myslela, že tobě už nic nepomůže...ani obrázek s krokodýlem a pastou Tutti-Frutti |
No a to je další věc, co mě štve. Že už se nedělá pasta Tutti-Frutti. Na krabičce byl skvělý komiks "Tutti-Frutti letí na planetu Micka"
Ale to patří spíš do vedlejšího topicu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Diana napsal: | | YUD napsal: | | Diana napsal: | | MOOG napsal: | No pokud se za nej da povazovat uctenka na 90,- Kc, tak jo |
Třeba si myslela, že tobě už nic nepomůže...ani obrázek s krokodýlem a pastou Tutti-Frutti |
No a to je další věc, co mě štve. Že už se nedělá pasta Tutti-Frutti. Na krabičce byl skvělý komiks "Tutti-Frutti letí na planetu Micka"
Ale to patří spíš do vedlejšího topicu. |
Nezaložíme topic pro starší a pokročilé? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | YUD napsal: | | Diana napsal: | | YUD napsal: | | Diana napsal: | | MOOG napsal: | No pokud se za nej da povazovat uctenka na 90,- Kc, tak jo |
Ale to patří spíš do vedlejšího topicu. |
Nezaložíme topic pro starší a pokročilé? |
Do téhle skupiny snad ještě nepatřím
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
Ale pamětníkem bys být mohl, ne? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Ale pamětníkem bys být mohl, ne? |
Pamětníkem jen takových kravin, jako je komiks o mimozemšťáncích se zkaženýma zubama
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Po vcerejsi chlastacce se mi povedlo usnout v rozjezdu a na konecny me budil ridic ... krasna ranni prochazka |
Takze uz je to jisty, v to utery se zboril snad kazdej, ja byl jeste nalitej v 9 rano
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|