|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | JPS napsal: | | Black Dragon napsal: | Po vcerejsi chlastacce se mi povedlo usnout v rozjezdu a na konecny me budil ridic ... krasna ranni prochazka |
Takze uz je to jisty, v to utery se zboril snad kazdej, ja byl jeste nalitej v 9 rano |
Sme se s kolegama rezali z prdele na Masarycce ... sem se dozvedel, ze tam kdosi na nas chtel volat policajty |
Ha ha ha no ja skoncil tak ze sem kamosovi zabouchnul dvere na hajzl ktery se daj otevrit jen klicem, takze sem tam zacal po pul litru merunkovice strkat do zamku nuz a nakonec sem to otevrel raminkem na hadry
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Black Dragon napsal: | Po vcerejsi chlastacce se mi povedlo usnout v rozjezdu a na konecny me budil ridic ... krasna ranni prochazka |
Takze uz je to jisty, v to utery se zboril snad kazdej, ja byl jeste nalitej v 9 rano |
Ja si ve stredu rikala, proc je to Brno tak poblity
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
teší ma, že chalan, ktorému som pomáhala túto sezónu s prípravou skončil v Prešove 2.O týždeň pôjde ešte na jednu súťaž do Dubnice
keď budú fotky dám na porovnanie minulý rok a teraz
urobil mi dnes veľkú radosť _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
bolek polívka
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | dneska na zada 6 cviku , to je nejakych 30/35 serii , uz se priblizuju k maratonu Drapera |
A byl to alespon poradnej M.A.S.A.K.R ? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Sacharidacek napsal: | dneska na zada 6 cviku , to je nejakych 30/35 serii , uz se priblizuju k maratonu Drapera |
A byl to alespon poradnej M.A.S.A.K.R ? :) | ani ne , byla tma , v posilce nejaci divny individua , misto nejakyho dedmetalu tam hrala nejaka Dada Patrasova nebo co Jo to se cvici jinak , kdyz tam obcas prijde zacvicit Horak , to je aspon motivace
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
Co jste s přítelkyní zkoušeli? Přiznej se ty pyroerotomane (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Vy ste jitrnice, dyť to shořel sklad...
Ale nevylučuje se možnost,že tam právě probíhala nějaká swingers party na sucho pod velením Black Dragona.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 8:16 am Předmět: |
|
|
predevcirem jsem byl hrat golf a dneska poprvy v praci
do pul roku jsem milionar, mozna driv _________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|