Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
Nezvratný osud 4

Dororučuji vidět jenom ve 3D a jenom pokud ste neviděli předešlý díly.
Jooo, úvodní a závěrečný titulky stojí za to, ještě sem takový zpracování neviděl .

Zrovna včera jsem na tom byl, a docela mě to zklamalo, po těch 3 dílech podle mě nejhorší, jinak nevim proč, ale z těch 3D brýlí mě bolely oči..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haluzinhoo napsal:
Pimpy napsal:
Nezvratný osud 4

Jooo, úvodní a závěrečný titulky stojí za to, ještě sem takový zpracování neviděl .

Zrovna včera jsem na tom byl, a docela mě to zklamalo, po těch 3 dílech podle mě nejhorší, jinak nevim proč, ale z těch 3D brýlí mě bolely oči..

Dosti lidem, které znám, z toho bolí oči, popř. hlava, mě třeba ne To je normální. Nezvratný osud jsem snad viděl, ale v 3D ne.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haluzinhoo napsal:
Pimpy napsal:
Nezvratný osud 4

Oci boli proto ze jakoby se nedivas na to co je zaostreny a nuti te to divat se na to co zaostreny je, u normalniho filmu to je v poho, prej si na to ale oci po 10 min. zvyknou
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
haluzinhoo napsal:
Pimpy napsal:
Nezvratný osud 4

Oci boli proto ze jakoby se nedivas na to co je zaostreny a nuti te to divat se na to co zaostreny je, u normalniho filmu to je v poho, prej si na to ale oci po 10 min. zvyknou

já jsem si teda nezvykl, ale je pravda, že jsem nevěděl na jakej obraz se dřív soustředit, příště bez 3D
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moon

Celkem dobrý sci-fi, letošní výtvor. Sam pracuje na základně na Měsíci a končí mu jeho tříletá služba a on zažádá o návrat na Zem, když najednou...

IMDB rating 8.1/10 http://www.imdb.com/title/tt1182345/

Kdo má rád sci-fi z blízké budoucnosti, bude se mu líbit.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
tucet

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem koukal na ten film Paranormal Activity, chce to koukat pěkně večer ve tmě a ponořit se do toho a pak je to fakt síla :)
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

naprosto vybornej film, to se proste musi videt

http://www.csfd.cz/film/215196-breaking-and-entering/
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Amélie z Montmartu

Tohle je hodně zvláštní film, svým způsobem vyjímečný a jedinečný, nikdy sem nic podobného neviděl. Je taková optimistická alegorie na lidský život, resp. jeho lepší stránku. Nechybí tam skoro nic. Chvíli jsem se chytal za hlavu, chvíli jsem se smál (no spíše docela často jsem se smál), chvíli jsem byl zvědavej a nakonec i mírně dojatej. Dlouho sem se tomu filmu vyhýbal, odrazoval mě popis filmu, kterej ho tak nějak automaticky řadil do sekce "klubových" a ještě k tomu moc nezaujal. Říkal jsem si, že na tohle je třeba mít náladu, což je asi pravda, stejně jako, že to nebude pro každého. Na to, že moc nemusim fracouzský filmy, tak tohle se mi líbilo moc. 8/10.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
bolek polívka
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
tak jsem koukal na ten film Paranormal Activity, chce to koukat pěkně večer ve tmě a ponořit se do toho a pak je to fakt síla :)

ja som od toho filmu čakal oveľa viac. Nočné scénky celkom dobré, ale v priebehu dňa naprostá nuda a protahovačka.

3/10

Naposledy upravil bolek polívka dne so říjen 31, 2009 11:26 am, celkově upraveno 1 krát
JPS

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:

Dosti dosti slabe, paranormal activity takovych 5/10.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
AHOLA

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Amélie z Montmartu

Tohle je hodně zvláštní film, svým způsobem vyjímečný a jedinečný, nikdy sem nic podobného neviděl. Je taková optimistická alegorie na lidský život, resp. jeho lepší stránku. Nechybí tam skoro nic. Chvíli jsem se chytal za hlavu, chvíli jsem se smál (no spíše docela často jsem se smál), chvíli jsem byl zvědavej a nakonec i mírně dojatej. Dlouho sem se tomu filmu vyhýbal, odrazoval mě popis filmu, kterej ho tak nějak automaticky řadil do sekce "klubových" a ještě k tomu moc nezaujal. Říkal jsem si, že na tohle je třeba mít náladu, což je asi pravda, stejně jako, že to nebude pro každého. Na to, že moc nemusim fracouzský filmy, tak tohle se mi líbilo moc. 8/10.

Je to dobry film, mna odradzal ten nazov, pripadal mi ako nazov filmu pre zeny:) Videl som ho uz davno, ale ked si spomeniem na tu scenu, ako ten chlapik rozbalil skatulu s vecami z detstva..."malem ukapla slza"
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velká ryba

Už trochu starší film, velmi zvláštní a jiný, než se točí obvykle. Celkem bych ho přirovnal k desce Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band od Beatles. Harmonický, ale velmi pestrý.
Sledem příběhů, které vypráví synovi jeho umírající otec si syn i celé okolí utváří představu, jaký život otec žil a kdo to vlastně je...

imdb rating 8.1/10

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
ZanyK

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Geroj napsal:
Amélie z Montmartu

Je to dobry film, mna odradzal ten nazov, pripadal mi ako nazov filmu pre zeny:) Videl som ho uz davno, ale ked si spomeniem na tu scenu, ako ten chlapik rozbalil skatulu s vecami z detstva..."malem ukapla slza"

Taky tak, porad jsem si rikala, ze to bude podle nazvu az moc romanticke coz ja moc rada nemam, romantika tam sice nejaka je, ale je podana hodne zvlastnim zpusobem, proste jinak nez v obyc romantickych filmech, po zkouknuti si me ten film ziskal natolik, ze jsem si stahla i soundtrack a obcas ho posloucham, ta hudba je strasne chytlava a to tu jejich harmoniku moc nemusim, rozhodne me to hodne nadchlo ac jsem cekala, ze budu nakonec jeste znechucena
owar

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to zas ja si pamatuju, ze jsem na to sel s velkým očekáváním a po shlédnutí jsem byl zklamán..
bolek polívka
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Moon

Celkem dobrý sci-fi, letošní výtvor. Sam pracuje na základně na Měsíci a končí mu jeho tříletá služba a on zažádá o návrat na Zem, když najednou...

IMDB rating 8.1/10 http://www.imdb.com/title/tt1182345/

Kdo má rád sci-fi z blízké budoucnosti, bude se mu líbit.

celkem pěkný film

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: