Ahoj,mám dotaz,spíš prosbu.Neví někdo,jak se jmenuje papír formát A4,na tisk,ale takový jako by ten spojený,že se ty listy od sebe daj utrhnout.Něco na způsob,na čem chodí výpisy z mobilu.Potřebuju to do práce.Díky moc,určo to někdo bude vědět
naprosto trefnej text ..... sme narod hrdych pepiku :-)
_________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
teší ma, že chalan, ktorému som pomáhala túto sezónu s prípravou skončil v Prešove 2.O týždeň pôjde ešte na jednu súťaž do Dubnice
keď budú fotky dám na porovnanie minulý rok a teraz
urobil mi dnes veľkú radosť
Rok 2008
rok 2009 , prvý zprava
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
Kámoš mě zval na diskotéku, že má narozky. Jsem rád, že jsem nejel. Dostal tam přes hubu (pěstí, i když nic neudělal). Nedávno spolužák na někoho machroval a dostal taky (nos snad přelomenej na dvakrát a celej ksicht na sra*ku). Ten debil se ještě vyfotil doma, tak mám i pamatáčení fotku.
Pak na mě koukaj jak ne debi*a, když řikám, že na diskotéky apod. nechodim.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Musis se umet chovat...chodim ven uz x-let , delaval sem i na dverich a v zivote sem nedostal po drzce...
V posledni dobe bitky akorat roztrhavam a ziju ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru