|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
No tak pravda, ze se ozenil nic neznamena, spis jsm chtel rict, ze to je takovy stripek do mozaiky, ze na to dlabe... : (
Moc rad bych se pletl, ale celkem bych i chapal, ze pri dvou par zapasech rocne se nebudu na fajt tak soustredit, notabene kdyz me to treba uz vyhradne nezivi. No uvidime, doufam, ze ho dotrha jak noviny. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Me2dik

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 11:11 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | No tak pravda, ze se ozenil nic neznamena, spis jsm chtel rict, ze to je takovy stripek do mozaiky, ze na to dlabe... : (
Moc rad bych se pletl, ale celkem bych i chapal, ze pri dvou par zapasech rocne se nebudu na fajt tak soustredit, notabene kdyz me to treba uz vyhradne nezivi. No uvidime, doufam, ze ho dotrha jak noviny. |
Neber meno cara nadarmo!
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 12:54 am Předmět: |
|
|
Potvrzeno - Cain Velasquez vs Antonio Rodrigo Nogeira na UFC 108 _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
podle nejnovějších zpráv nemá Brock Lesnar prasečí chripku, ale mononukleozu a neutká se s Carwinem ani na UFC 108. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | podle nejnovějších zpráv nemá Brock Lesnar prasečí chripku, ale mononukleozu a neutká se s Carwinem ani na UFC 108. |
Tak to mu nezávidím.....to je tak nejméně na půl roku out, co? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | owar napsal: | | podle nejnovějších zpráv nemá Brock Lesnar prasečí chripku, ale mononukleozu a neutká se s Carwinem ani na UFC 108. |
Tak to mu nezávidím.....to je tak nejméně na půl roku out, co? |
Tak nějak... A i když už jí nemáš, dlouho trvá, než se dostaneš zpět do formy...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | ygg napsal: | | owar napsal: | | podle nejnovějších zpráv nemá Brock Lesnar prasečí chripku, ale mononukleozu a neutká se s Carwinem ani na UFC 108. |
Tak to mu nezávidím.....to je tak nejméně na půl roku out, co? |
Tak nějak... A i když už jí nemáš, dlouho trvá, než se dostaneš zpět do formy... |
Brácha i pár známých ji mělo, a vím, že to je na dlouhé lokte, i když úplně přesně si to už nepamatuji.....a k tomu ještě ta o dost delší dieta . No, jako fightera ho nijak jooo moc nemusím, ale rozhodně mu přeju, ať se dá brzy dohromady .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
Přišel mi email od promotéra (?) Alistaira Overeema, s tim, že plánujou v pravidelných měsíčních intervalech vydávat článek, který bude postaven na formátu otázkek a odpovědí pro Alistaira od různých médií, přičemž jedno z nich by mě být i ronnie.cz, resp. já, nicméně každý, kdo zastupuje nějaké médium může položit max. tři otázky.
Jak mi to přišlo, tak to sem dávám. nevim jestli to bude, jak to bude, jestli to omezení tří otázek platí jenom pro teď, protože by mi prý údajně příští týden poslali ten článek i s odpověďmi. Každopádně proč to sem vůbec píšu - máte-li nějakou zajímavou otázku na něj, pošlete mi PM. čím dřív, tím líp. Ale nezaručuju, že bude použita. Po první zkušenosti, kdy mi přišli otázky: "Rád bych veděl, proč má takovejhle sestřih, kterej ještě víc zvýrazňuje jeho vajíčkový tvar hlavy" raději předesílám, že ne vždy tu otázku použiju.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
Mně by zajímalo, kolik teď fakt váží .... ty ofiko údaje na K-1 webu se mi silně nezdají, ani u něj, ani u Aertse. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 4:31 pm Předmět: |
|
|
Žádná inteligentní otázka mě sice nenapdá ale Geroji, děláš dobrou práci! Často kontroluju tvůj blog i články na ronniem a zdají se mi dobré a hlavně to bývá zajmavé čtení. I překlad se zlepšil ;-) Jen tak dál!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 5:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
rothwell ho zabije, r.i.p. mirko sorry _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
No, já nevím .... teď jsem koukal na ten fajt s AA, a zas až taková hvězda to není, byť nechci říkat, že je to nějaký Thompson  .
Bude záležet ne na BR, ale na tom, v jaké formě přijde CC .... může dostat nářez, jak se Santosem, ale pokud by byl zdravý, a pořádně využil ty cca měsíce na přípravu, tak ho může klidně dát.
CC momentálně je jedna velká neznámá _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
Finálový večer K1 se začíná rýsovat....
Reserve Fights: Aerts vs Saki, Ghita vs. Die Faust
Superfight: Kyotaro vs. Spong
Opening Fights: Soukup vs Takahagi, Samukawa vs. Kajiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|