|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 12:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RaP1D
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
Dobré odpoledne, tak já to asi rozlousknu, ne?  Je to Aaron Madron
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 1:31 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Dobré odpoledne, tak já to asi rozlousknu, ne? Je to Aaron Madron |
tos kurna, s tebu to nema smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
A něco na zahřátí :)))
Tohle je fakt asi jen pro ty, co hledají na stránkách netu. Podle těla ho asi nepozná nikdo.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
Furt mi nejde do hlavy sčeho maj takové pupky? Za dob Arnolda bych řekl, že to nebylo. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Furt mi nejde do hlavy sčeho maj takové pupky? Za dob Arnolda bych řekl, že to nebylo. |
netrap se tim....
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
Ten Mabrouk je fakt extrém. Ne pro to břicho, to by mi ani nevadilo, ale ty svaly, jaksi zborcené a zkřivené. Na druhé místo to podle mě není zdaleka, možná na Mistrovství Orientu... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 9:39 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ten Mabrouk je fakt extrém. Ne pro to břicho, to by mi ani nevadilo, ale ty svaly, jaksi zborcené a zkřivené. Na druhé místo to podle mě není zdaleka, možná na Mistrovství Orientu... |
to máte pravdu pane moderátore
Připádá mi jako kdyby na něm dělali nějaký genetický pokusy a vymklo se to kontrole dostal to hlavně za "zásluhy".
Ještě by mě zajímalo skóre....třeba mu titul utekl o vlásek
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 11:03 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Furt mi nejde do hlavy sčeho maj takové pupky? Za dob Arnolda bych řekl, že to nebylo. |
Já to taky nechápu, smutné je, že to vidím na každé druhé fotce které se sem postují : ( je tu hnus a běs, vypouklý břicha jak kdyby byly v 6tým měsíci. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 10:40 am Předmět: |
|
|
Vlevo Sonny Schmidt
Dole vpravo Joe Weider
Vzadu Flex Wheeler
Vpravo Achim Albrecht
dál nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|