snad se mu to povede líp, nez s Kyotarem..budu držet pěsti..
tak Karaev siel pred cca 2 tyzdnami s Hesdym a od neho dostal pekne na prdel a o tu nohu sa neoprie pekne dlho co mu Egyptan rozkpal ... v podstate tam Ruslan nic nepredviedol a s Harim to bude este horsie
tak Karaev siel pred cca 2 tyzdnami s Hesdym a od neho dostal pekne na prdel a o tu nohu sa neoprie pekne dlho co mu Egyptan rozkpal ... v podstate tam Ruslan nic nepredviedol a s Harim to bude este horsie
myslel jsem Soukupa..prohrál s Kyotarem, ne?ted jsi me trochu zmatl..
myslel jsem Soukupa..prohrál s Kyotarem, ne?ted jsi me trochu zmatl..
jinak Karaev sel proti Kyotarovi dost dobre, hodne se mi líbil..zapas s tim egypťanem jsem neviděl, ale docela me to překvapilo..treba ho jen podcenil..
jinak Karaev sel proti Kyotarovi dost dobre, hodne se mi líbil..zapas s tim egypťanem jsem neviděl, ale docela me to překvapilo..treba ho jen podcenil..
podcenil ? to asi tazko, Egyptan zaboxoval dobre aj proti Shiltovi takze vedel do coho ide, Karaev nic nerobil ako keby sa obaval ze odide kondicne... super si s nim robil fakt co chcel...
neni to az v neděli rano?jinak, může nejak ovlivnit Fedoruv výkon, ze je poprvé v kleci?dokonce jsem snad i četl, ze v ni ani netrénoval..
Zacina to v nedeli ve 3 hodiny rano naseho casu. Videl jsem ted cerstvy interview s Fedorem kde rika ze v kleci trenoval, ze to pro nej neni nic novyho. Kbybyste mi neverili tak po tom klidne zapatram :)
Obecne si myslim, ze pro borce s vynikajicim ground and pound jakym Fedor urcite je, to muze byt naopak velka vyhoda bojovat v kleci. Neni omezenej ringem a provazama.
Navic kdo napriklad videl prvni zapas Mousasiho ve Strikeforce proti Babalu, tak musi uznat, ze to posledni co by Mousasimu melo vadit byla klec, prestoze to byl taky jeho prvni zapas v kleci.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru