|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
Fakt? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
ty voe, kdybych do sebe narval 300g tataraku, tak bych asi prasknul a to nejsem žádný vořezávátko  ono je to s tou stravitelností zhruba fifty fifty, ale u toho syrovýho hovězího masa mas treba vic vit. B12 a železa. jo a bavíme se o libovém mase, ne treba o klizce, kde je poněkud vic kolagenu, který bych rozhodně za syrova nedoporučoval. EDIT: a bacha na CIZOPASNÍKY! _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
Může se matrix dávat do mlíka?
Je am napsáno že do vody a o možnosti do mlíka nic, jasně že si to tam můžu dát, ale jenom jestli se to nějak neznehodnotí. Sice vím že bude horší stravitelnost ale to mě až tak netlačí.
A malta se k tomu může přídávat asi taky že?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Může se matrix dávat do mlíka?
Je am napsáno že do vody a o možnosti do mlíka nic, jasně že si to tam můžu dát, ale jenom jestli se to nějak neznehodnotí. Sice vím že bude horší stravitelnost ale to mě až tak netlačí.
A malta se k tomu může přídávat asi taky že? | tohle je jak začarovanej kruh..furt sama akce na proteiny, nechapu.. _________________ cenzurováno..
Naposledy upravil owar dne pá listopad 06, 2009 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Gohan napsal: | Může se matrix dávat do mlíka?
A malta se k tomu může přídávat asi taky že? | tohle je jak začarovanej kruh..proc se na to ptás, kdyz to vis?!
dej si facku.. |
EDIT: Ronnie má skvělé akce na proteiny
Naposledy upravil Gohan dne pá listopad 06, 2009 8:38 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Dej si facku ty, trotle, slušně jsem se zeptal , protože si nejsem jistý a otázkou zůstává jestli je možné matrix dávkovat do mléka beze změny vlastností. Nejsem zvědavý na tvé výlevy. |
Neřešil bych to a klidně to do mléka dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Gohan napsal: | | Dej si facku ty, trotle, slušně jsem se zeptal , protože si nejsem jistý a otázkou zůstává jestli je možné matrix dávkovat do mléka beze změny vlastností. Nejsem zvědavý na tvé výlevy. |
Neřešil bych to a klidně to do mléka dal. |
Díky, už jsem si to objednal, takové akci se nedá odolat, doufám že chuťově na tom bude tak jak to tvrdí popisek :D
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
gohan: omlouvám se ti, slušnáku _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | gohan: omlouvám se ti, slušnáku |
Editni si kdyžtak post, já ten můj taky editnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: ne listopad 08, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
Dobry vecer :-) prave idem Bear-A a nejak nenacpem do seba denne dost sacharidov, tak som rozmyslal ci si nerozmixujem vlocky na prasok a nebudem si to sypat do protaku :-D co vy na to (rano + vecer) _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po listopad 09, 2009 11:21 pm Předmět: |
|
|
Kostnul sem Smartlabs Tasty protein ... s jahodovou prichuti ... narval sem to do mlika...
Rozpustnost slaba, silena penivost, chut jakztakz ... ale ty svinsky zrnicka co v tom sou, tak mam akorat mezi zubama... stravitelnost uvidime rano... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 11:31 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Kostnul sem Smartlabs Tasty protein ... s jahodovou prichuti ... narval sem to do mlika...
Rozpustnost slaba, silena penivost, chut jakztakz ... ale ty svinsky zrnicka co v tom sou, tak mam akorat mezi zubama... stravitelnost uvidime rano... |
Ježiš jak si to míchal?? Vždyť to pění akorát, ta pěna je na tom nejlepší!! A malina je chutove lepší, ale i jahoda se dá.....seš asi rozmlsanej
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po listopad 09, 2009 11:33 pm Předmět: |
|
|
Klasicky v sejkru ... pul byl protein a pulka pena  ... ja proste na ten hnusnej Champion nedam dopustit _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|