|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
(500) Days of Summer
Super film! Něco na styl právě Cashbacku, je to taková romantická komedie, natočená velmi originálně, hodina a půl mi utekla strašně rychle. 8,5/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 2:11 am Předmět: |
|
|
Paranormal activity
Kurva, tohle je moc, původně jsem chtěl napsat něco v tom smyslu, že od dob Záhady blair witch jsem lepší horor neviděl, ale když jsem si k tomu musel rozsvtit i lampičku, tak se musim přiznat, že jsem v životě u hororu nebyl tak vysranej jako teď. Tohle je asi největší haluz, co jsem viděl. Píšu to krátce po shlédnutí, plný dojmu a emocí, takže těžko říct, jak to budu hodnotit s odstupem času.
Objektivně je třeba říct, že to jasně staví na osvědčeném receptu Záhady Blair with a rovněž se to snaží nabídnout jako že "real story" zachycenou ruční kamerou. Malá vada na kráse - když, už se to tváří jako "real story", tak to pak musí divákovi nabídnout takový příběh, aby to mu mohl věřit. (to je např. kámen úraz u REC, kterej jinak neni špatnej) Chtěl jsem se bát a tak jsem tomu věřil, a až na jednu věc, to bylo opravdu realisticky podané - zkazilo mi to tam "černobíle video, jakési dívky Z 60. LET, která trpěla tím samím, a jakýsi kněž se z n pokoušel vymítat ďábla, a celé ty hodiny záznamu byli pěkně prosím na internetu" Tohle mi tam dost vadilo, ale jinak sem byl totálně vysranej. Tyhle horory mám rád - když nechají diváky jeho vlastní fantazii a jenom postupně okořeňují a stupňují vývoj děje. Nějací zoobmici, duchové, a bůh ví co - to není pro mě, jakmile to vidim na kameře, ať to vypadá sebehůř, tak už se prostě nebojim, ani kdybych chtěl. To čeho se člověk nejvíc bojí, je to, co nemůže vidět. Pokud to filmaři dobře uchopí a správně naservírují a nechaj diváky jejich vlastnímu strachu, který postupně stupňují, mají vyhráno. ALespoň u mě to tak funguje.
9/10. Vim že na csfd, to docela zkritizovali, ale nenech te se odradit,... Večer, o samotě, zhasnuto, správné naladění a k tomu tenhle film, myslím, že u většiny lid to bude fungovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 4:35 am Předmět: |
|
|
Poughkeepsie Tapes
http://www.csfd.cz/film/230420-poughkeepsie-tapes-the/
Po tomhle filmu mi bylo fyzicky i psychicky špatně a to doslova, bez jakékoliv nadsázky. Nejhorší je, že i když si člověk může říct, nestalo se to, tyhle zvěrstva se prostě dějou. Příběh o sériovém vrahovi, který nebyl nikdy dopaden, nicméně policie našla jeho byt a v něm pásky, na které si nahrával všechny zrůdnosti atd. Na základě nich, výpovědí znalců, policistů, rodin obětí se vytváří v průběhu filmu profil vraha a odrkývá se je zrůdná mašinérie. Pro mě záchytným bodem byla třída budoucích vyšetřovatelů, kteří právě analyzovali ve třídě za komentářů profesora tyto pásky.
Nebylo tam nic, co bych neviděl nebo netušil, že se někde může dít nebo dělo. Ale bylo to podáno,tak sugestivně, že jsem cítil ten hnus až v žaludku. Je to divný, člověk si pustí nějakej thriller/horor a pak nadává, že je to nerealistický, a když konečně narazí na něco tak silného a realistickýho, tak lituje že se na to vůbec koukal. Na mě je tohle už dost silný kafe - a to si myslim, že vydržim dost. Původně jsem chtěl Shawnrayovi navrhnout, ať se na to podívá a srovná s jeho opěvovaným Saw a pak mi řekne jestli to pořád považuje za realistický thriller, každopádně tenhle fiml nedporočuju nikomu se slabš povahou, špatnou náladou, depresí nic takového...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 7:43 am Předmět: |
|
|
To Geroj : To video z 60. rokov bol film Exorcista,ten jej typek jej to pustal naschval lebo si z nej na zaciatku robil srandu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 7:46 am Předmět: Filmy |
|
|
Asi už před dvěma měsíci jsem po sobě viděl dva filmy svým způsobem si blízké. Jedná se o Tyson (o Miku Tysonovi, o kterém je shodou okolností řeč na hl. straně) a JCVD (akční hvězda van Dame). Oba jsou mi generačně blízko a dlouho je sleduji. Na těch filmech mne zarazil jeden společný moment a to, když se oba rozbrečeli. Přemýšlel jsem, jestli to nebylo hrané nebo plánované a myslím si, že ani ne. Viděl jste to někdo a jaký máte na to názor? Ty filmy nejsou moc záživné, ale stojí za to se na ně podívat. V JCVD je naprosto bezkonkurenční scéna, kdy Damův fanoušek zkouší vykopnout cigaretu z pusy, jenom kvůli tomu to stojí za to. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
Videl uz nekdo to 2012 ? co na to rikate ?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Videl uz nekdo to 2012 ? co na to rikate ? |
ja sem to teda nevidel ale vcera mne dosla smska v pul 12 at na to nechodim ze to je strasna sracka ale ja osobne to nevidel (tez by me zajimal nazor lidi pac na csfd to dostalo celkem dost)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 10:57 am Předmět: |
|
|
Kamosi na tom byli ve ctvrtek a libilo se jim to ... akorat rikali, ze je to moc dlouhy :)
No, proste je to klasickej americkej "blockbuster" aneb neni nad to udelat film o zniceni celyho sveta s velkolepymi efekty... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Videl uz nekdo to 2012 ? co na to rikate ? |
šel jsem na to skepticky a jen proto že mám rád katastrofický filmy.
Navíc před týdnem to mělo na CSFD jen nějakých 60 % ale musim říct, že jsem se dobře bavil, sice by to šlo samozřejmě skrátit minimálně o půl hoďky ale jsem spokojenej. A včera kouknu na CSFD a ono to má najednou 73 % a už je to červeně....
Fakt spokojenost, dost mě pobavilo velký množství spoilerů a dvojník Arnolda byl super
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Schwarzenegger
(ban)
|
Zaslal: so listopad 14, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
a stejně svět zase zachránili.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
| Arnold Schwarzenegger napsal: | | a stejně svět zase zachránili. |
tak jsi to asi neviděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem si 2 filmy s tematikou IRA
http://www.csfd.cz/film/244039-fifty-dead-men-walking/
tohle je o borcovi co se nachomitl ke skupině IRA a v ten samej okamžik začal donášet informace britům, tenhle snímek to ukazuje z pohledu toho že britové sou chudáci
http://www.csfd.cz/film/250033-hunger/
Tohle je z opačný strany, je to o vězni a o podmínkách ve věznících, jak napovídá název protestovali proti zacházení s nima hladovkou, tenhle snímek zase ukazuje brity jako ne příliš fajn kluky
Oba dva snímky jsou podle skutečných událostí a fakt stojí za to je shlídnout. Hunger jsem dokoukával někdy ve 2 ráno, to se mi nestává většinou u filmu usnu... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | To Geroj : To video z 60. rokov bol film Exorcista,ten jej typek jej to pustal naschval lebo si z nej na zaciatku robil srandu |
aha, díky za vysvětlení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
A na 2012 a Astroboye jsem chtěl jít do kina, ale s 2012 teď váhám, abych se pak po hodině filmu nechytal za hlavu, že sem vyhodil peníze a přitom tam ještě dalš hodinu nečekal než to skončí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|