|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BIG Lebowski
|
Zaslal: so listopad 14, 2009 1:09 pm Předmět: |
|
|
8 Mile
uz som to videl asi piaty krat, teraz zas po dlhej dobe
jednoznacne 10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
aluminium
|
Zaslal: so listopad 14, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
neviete mi niekto poradit ....stahoval som film z uloz to a v polovicke mi to vyplo a hotovo... _________________ Pes má jediný životný cieľ: venovať svoje srdce.
J.R.Ackerley
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
jo me se to taky obcas stane (na mozile) ale podle me to znovu pustit nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: so listopad 14, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
Ac mam rada katastroficky filmy, tak na 2012 nepujdu, podle traileru mi to silene pripomnelo "The day after tomorrow", coz neni divu, kdyz je to stejny reziser, podle toho soudim, ze se budou sceny dost opakovat.
Geroj: diky za tipy na filmy, hned zkusim mrknout na "Poughkeepsie Tapes", celkem me to zajima
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so listopad 14, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
to vypada dobre, taky se na to urco podivam
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so listopad 14, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
podobnej film shutteru sem nevidel a hlavne sem nevidel lepsi horor respektive lepsi japkovskej horor:) akorad sem si jednou koupil takovy ty DVD za par korun nekde v datartu a tam bylo neco thaiskyho neco na zpusob saw uz nevim jak se to menovalo myslenka dobra ale trochu beckovy zpracovani zkusim to najit...
EDIT: tak to mam
http://www.csfd.cz/film/230336-13-hra-smrti-13-game-sayawng/
kdyby te to zajimalo tak na to mrkni a dej vedet co na to rikas
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 3:19 pm Předmět: |
|
|
jo dost nechutná záležitost, na estonskej film hodně dobrá kvalita, surovost, reálnost,...
Taková měkčí obdoba na stejné téma je švédské ZLO
Bang,bang seš mrtvej taky dobrý, nejsilněji z toho ale vycház právě Klass
Zanyk: OK, jak myslíš :-) Jestli se na to podíváš, tak pak dej vedět dojmy, docela mě to zajímá. To platí i pro ostatní, pokud budete chtít zkouknou t Poughkeepsie Tapes, tak pak dejte vedět, jak se vám film líbil nebo nelíbil.
A s tim 2012 máš asi pravdu, do kina na to nepůjdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
Poughkeepsie Tapes budu taky koukat, snad se k tomu dostanu nějak brzo _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
btw, byl tu nekdo na This is it?Jacksonovy pisnicky se mi sice líbili, kdyz jsem je náhodou zaslech treba v rádiu, asi jako každýmu, ale tenhle making of me opravdu dostal a přinutil me přidat si par alb do winampu. vnímal jsem to jako opravdovej koncert + bonusy z příprav a byl to pro me velkej koncertní zážitek, i takhle z filmovýho plátna..sel bych klidne znovu.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | podobnej film shutteru sem nevidel a hlavne sem nevidel lepsi horor respektive lepsi japkovskej horor:) akorad sem si jednou koupil takovy ty DVD za par korun nekde v datartu a tam bylo neco thaiskyho neco na zpusob saw uz nevim jak se to menovalo myslenka dobra ale trochu beckovy zpracovani zkusim to najit...
EDIT: tak to mam
http://www.csfd.cz/film/230336-13-hra-smrti-13-game-sayawng/
kdyby te to zajimalo tak na to mrkni a dej vedet co na to rikas |
toto sem videl a oproti saw hodne slaby...
Diky za nazory na 2012, rozhoduju se jestli na to jit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
se saw se to asi neda srovnavat napadlo me to v souvislosti s tim ze je to takova BUBUBU hra
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so listopad 14, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
Pandorum
Vic nez horror to bylo spis scifi ... byla to takova docela slusna rezba a hlavne poradny psycho co se tyce zaverecnyho rozuzleni ..
dobry obsazeni a kvalitni herecky vykony...
8/10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|