Zaslal: ne listopad 15, 2009 5:57 pm Předmět: Paranormal aktivity
Právě sem doukoukal tenhle filmek a musum říct, že je to pěknej masakr, ten konec byl hodně zvláštní, jsem zvědav jak přežiju dnešní noc, každopádně děkuji za tip a vřele doporučuju
Vcera sem videl film Cliffhanger se Stallonem a hodne se mi libil, nadherne lokace, napeti, navic u me je ten pozitek umocnen tim ze mam fobii z vysek takze sem si film opravdu vychutnal, skoro jako bych tam byl :) Sice jsem cekal ze se film bude spis ubirat podobnym stylem jako byla uvodni paradni scena, ale na druhou stranu takto tam bylo vic akce. davam 9/10
cumim na tenhle film o IRA co tady nekdo doporucoval... film je paradni ale kdyz to nataceli tak zaber na billboard s reklamou na iphone mohli vystrihnout
Tak jsem si před chvílí pustil 2012 a vydržel jsem na to koukat celých 52 minut. No nevím, prostě je to stejný jako všechno katastrofický filmy, takže je to hrozná nuda. Možná, že se na to někdy dokoukám jen abych věděl, co mě za pár let čeká
Pustil sem si film Crank 2 ... a premyslim proc sem to delal a proc sem to nevypnul hnedka po 10 minutach ...
Je zbytecny se o tom filmu rozepisovat, takze strucne - vetsi picovinu sem dlouho nevidel....
cumim na tenhle film o IRA co tady nekdo doporucoval... film je paradni ale kdyz to nataceli tak zaber na billboard s reklamou na iphone mohli vystrihnout
Pustil sem si film Crank 2 ... a premyslim proc sem to delal a proc sem to nevypnul hnedka po 10 minutach ...
Je zbytecny se o tom filmu rozepisovat, takze strucne - vetsi picovinu sem dlouho nevidel....
Tenhle se mi taky nepodařilo dokoukat až do konce A přitom jednička byla perfektní...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru