to poslední video je takový strašně hraný, víš co proč by borci cvičili takhle, když můžou mít nejspíš jakýkoliv vybavení, na který si vzpomenou, mlácení do ledničky ještě z nikoho řezníka neudělalo... toť alespoň můj názor na to. to předchozí fotbalový, co tady postovala Janicka, nemá chybu
¨
ale prd ty tomu nerozumis lednicka je nejlepsi na treninku duckingu super video:P
aha, neznám, to jsem nepochopil, fakt jsem to bral vážně
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
jednicku sem hral kdysi davno ale nedohral sem to, ted hraju dvojku, ale pamatuju si ze mnohem vic me bavila ta jednicka, dvojka ma jen lepsi grafiku. A to TDR 2000 je uplne o nicem
, on to ze sebe jen dělá že neumí normálně komunikovat nebo je fakt takovej že říká jen: no ano?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru