jak udelat z obrovskeho cloveka normalniho cloveka? stoupnete si vedle gigantickeho cloveka!
jsem rad ze jsem tam byl, opravdu to stalo za to
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
A nějaké info za soboty. Jak bude vypadat nová sezona.
verim ze dobre... konkretni kalendar akci profi (ktere te jiste zajimaji) mi bohuzel v pameti neutkvel, ale kdyz cinknes Honzovi Salatovi tak ten bude vedet
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
snad nebude vadit kdyz prozradim jednu vec o ktere se tam taky mluvilo jako o jedne moznosti...
mozna ze zavody budou za ucasti polaku, coz by znamenalo, ze mame o zabavu postarano... polaci jsou totiz dobry vsichni a "Pudzianu" tam maji v zasobe slusnou radku
To už dříve nastínil Wygh. Poláci by mi jako soupeři nevadily, naopak by to pro atraktivitu závodu bylo jen dobře a v ČS poháru moc závodníků ani není, takže proč ne.
to nejsou lidi, s vahou do 105kg davat takovy bomby, to proste neni normalni...
btw, Justin Blake ktery je tam zminovany (skoncil sesty) ma na netu treninkovy log a mimo jine zvlada 160kg kufry na 30m, 135kg soukoli na 5-6 opakovani za minutu a 320 v mrtvym tahu... takze ty co skoncili pred nim museli bejt uplne neskutecne nabity
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru