Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
idoktor

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2009 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda tohle není pro slabé povahy:
UVNITŘ
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 2:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

My one and only
http://www.csfd.cz/film/254219-my-one-and-only/

Taková příjemná pohodovka aneb road trip matky a dvou synů v 50. letech po USA. Ann se rozhodne potom co načape manžela s milenkou v posteli od něj odejít a najít si pro sebe novýho týpka. A tak cestujou se svými dvěma skoro dospělými syny (každý má jiného otce a je to na nich znát :-) po celých státech a zkouší vyhledát stará známosti z mládí, které by mohli být potenciálními dobrými partiemi do života. Jenže už jí neni 20, ani 30 a tak už je trochu složitější a vzniká řada někdy komických, někdy smutných situací. Je to taková tragikomedie s celkem věrohodnou atmosférou USA 50. let. Dávám tak 7/10, což bude asi tim, že jsem od toho čekal víc komedie, než rodinného drama, ale jinak je to pohodový film, pěkně se na to kouká a sem tam padne i dobrá hláška.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem na koukal v TV. Viděl někdo? Neví někdo jak se jmenoval ten máklej Bob?

Toto je Bob. Kdyby náhodou někdo poznal.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.

Naposledy upravil NUMM3R™ dne čt listopad 19, 2009 8:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tucet

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

radek říha, jinak je to úžasnej film :)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuju moc. Ty postavy jsou takové hráblé všechny. Ty vedoucí nebo co to je.
Ale neviděl jsem to od začátku asi si to stáhnu, ale smál jsem se tomu. Jak ten jeden řiká:"moje improvizovaná sauna - dobrý né". Dobrý né? To se musí vidět.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
tucet

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam zkušenost (a nejen svoji), že je dobrý na to kouknout opakovaně, kdy začneš pořádně sledovat ty frky a fakt neskutečný :)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jedna upotávka kdyby někdo váhal.
To je dobrý, fakt dobrý na to chytneš každého.
JOga

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sme dneska zkoukli toho Ctihodneho obcana a musim rict, ze se mi to libilo ... od zacatku az do konce .. celou dobu si to drzelo svuj standart a rychle to utikalo ...
Butlera zacinam mit cim dal tim radsi ... Jamie Foxx podal svuj klasicky vyborny vykon...
Par perfektnich hlasek, par perfektnich scen ... zajimave rozuzleni ...

8,5/10
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A strasne se tesim na tenhle film ...
http://www.csfd.cz/film/234303-imaginarium-dr-parnasse-imaginarium-of-dr-parnassus-the/videa/

Posledni vystoupeni Ledgera ... za kamerou Terry Gilliam ... pred kamerou Depp, Law a Farell ...
no bude to hodne zajimave..
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 3:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vird

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
UVNITŘ

zrovna toto som pozeral tento tyzden a nezdalo sa mi to az take strasne. film myslim, ze v ramci zanru dobry ale cakal som od toho, podla recenzii, viac
Arnold Schwarzenegger
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vird napsal:
idoktor napsal:
UVNITŘ

zrovna toto som pozeral tento tyzden a nezdalo sa mi to az take strasne. film myslim, ze v ramci zanru dobry ale cakal som od toho, podla recenzii, viac

V pohodě film na odreagování. Čekal jsem, že se mi po tom bude obracet žaludek vzhůru nohama podle recenze, ale nijak extra to se mnou nehlo. Škoda
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Walk the line

Včera v telce. Neznal jsem příliš život Johnnyho Cashe a možná kdyby ano, film by se mi třeba nelíbil. Takhle jsem si z toho odnesl pěkný pocit a Reese Witherspoon to zahrála geniálně.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Holy

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Schwarzenegger napsal:

V pohodě film na odreagování. Čekal jsem, že se mi po tom bude obracet žaludek vzhůru nohama podle recenze, ale nijak extra to se mnou nehlo. Škoda

Tak pokud hledáš něco, u čeho by ses znova podíval na svůj oběd, tak zkus třeba Men Behind The Sun (http://www.csfd.cz/film/37282-men-behind-the-sun-hei-tai-yang-731/). To je docela gorefest.
Zapátrej na CSFD, je tam pár recenzí exploitation filmů a většina z toho se dá najít na netu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: