_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Tak sme dneska zkoukli toho Ctihodneho obcana a musim rict, ze se mi to libilo ... od zacatku az do konce .. celou dobu si to drzelo svuj standart a rychle to utikalo ...
Butlera zacinam mit cim dal tim radsi ... Jamie Foxx podal svuj klasicky vyborny vykon...
Par perfektnich hlasek, par perfektnich scen ... zajimave rozuzleni ...
8,5/10
videl si to s dabingom...?
_________________ Pes má jediný životný cieľ: venovať svoje srdce.
J.R.Ackerley
Tak sem konecne dal Tarantinovi Hanebne parchanty ... na to ze film ma 2,5 hodiny, tak utika krasne rychle ... je to Tarantinova klasika, nekolik pribehu spletenych k sobe dohromady... jedina skoda, ze samotnym parchantum nebyl dan ve filmu dostatek casu ... ale i ostatni postavy stoji za to a herecke vykonu jsou opravdu perfektni a clovek se nenudi ...
hlavne mam rad ve filmech happy endy ... Tarantino si dal opravdu zalezet :)
Teď jsem na to dokoukal, a nezklamalo mě to. Lepší jak 1čka, daleko víc akce, více robůtků a záběrů armády. Nejlepší byl fight nakonci, to byla pecka.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Teď jsem na to dokoukal, a nezklamalo mě to. Lepší jak 1čka, daleko víc akce, více robůtků a záběrů armády. Nejlepší byl fight nakonci, to byla pecka.
Taky jsem zkoukl , ale jen kvůli "Megan Fox" .
Jojo, mě se taky moc líbí, hlavně ta její postava
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já na tom byl v kině s mladym a moc mě to nebavilo.Pěkná akce a roboti prostě taková pohádka pro děti.To se mě líbila mnohem víc doba ledová 3 ve 3d to byl pro mě celkem zážitek.
Já na tom byl v kině s mladym a moc mě to nebavilo.Pěkná akce a roboti prostě taková pohádka pro děti.To se mě líbila mnohem víc doba ledová 3 ve 3d to byl pro mě celkem zážitek.
Si bukva, tak se nediv, de tam přeci hlavně o "Megan Fox" .
Si bukva, tak se nediv, de tam přeci hlavně o "Megan Fox" .
Byl jsem na tom v kině a bylo to dost dobrý, hlavně zvukový efekty v kině to byla fakt paráda a Megan taky není k zahození.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru