to je nejakej dokument s ciny ne? Tak to tam podle me funguje normalne ...
Originál text.
kód:
Film pojednává o chodu japonského koncentračního tábora v Číně, kde se provádí řada pokusů na lidech. Zahrnuje řadu velice drsných, smutných, krutých a brutálních scén, které se údajně v táboře odehrávaly.
doporučuje to holy těm kteří chtěji vidět znovu co měli dneska k obědu.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
skoukl sem jiz postovaný "Sbohem baby"...a je to parádní krimi film (aspon já bych ho tak zaradil) u ktreýho sem myslel že je snad čtyrykrát konec a vzdycky se na neco prislo a jelo to dál...doporucuju
Paranormal Activity - až přehnaně propagovanej horor. Nic moc sem od toho nečekal, ale nakonec sem byl docela příjemně překvapenej. Když se člověk sám večer usadí do pohovky a zažere se do toho filmu, tak to celkem stojí za to. A to neznám moc hororů u kterých bych se bál. Škoda jen toho trapnýho konce, kterej podle mě ten film shodil, chtělo by to nějaký lepší zakončení, ale zase chápu, že u podobných filmů se asi dělá špatně nějakej pořádnej konec...
8/10 (když nepočítám posledních 5 minut )
The Hangover - komedie. Týpci jedou na kalbu do Las Vegas (před svatbou). Ráno se probudí, nic si nepamatují a chybí jim ženich Parádní komedie, doporučuju...
8/10
Freebird - huličská komedie, ze začátku nuda, pak se to celkem zlepší. Sranda, ale nic navíc....
6/10
Indiana Jones a dobyvatele ztracene archy : teda nic moc, cekal jsem mnohem vic od filmu ktery je na CSFD na 23. miste. Film me nicim neprekvapil, treba uvodni scena se mne libila, ale jinak jsem se cely film docela nudil. Treba Mumie se me libila mnohem vic, ale mozna je to tim ze sem Indiho videl jen kdysi davno a uz si to moc nepamatuju. No snad to napravi 2. a 3. dil cele trilogie, na ktere se budu divat. Davam 7,5/10
Chrám zkázy se ti možná taky líbit nebude, ale jestli ani Poslední křížová výprava na tebe nezapůsobí, tak se klasika dobrodružných filmů asi nepovedla a Spielberg bude plakat :-)
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
GIZMO, přesně tak. Je to balzám na duši :-) Viděl jsem to ještě jako dítě ani ne desetiletý, jestli si pamatuju, ještě v takovém starém klasickém kině se sametovými sedačkami a nezapomenu na tu atmosféru nikdy. Vždycky, když slyším tu hudbu Johna Williamse si na to vzpomenu
Je to geniální hudba
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Mesto bohu Myslim ze jeden z nejlepsich filmu vubec, tvrda realita v Brazili a ne klasicky americky strilecky, je to uplne jiny zpracovani filmu nez na jaky sme zvykly. Kamera byla paradni, vyber hercu a herecke vykony taktez. 10/10
mne se teda libil posledni dil indiho clovek musi brat ze to je toceno o Xlet pozdeji ale furt to melo takovej ten nadehc starych filmu, indy se nebral vubec vazne podobnej humor fakt za me musim rict ze jako fanda sem byl s filmem velmi spokojen.....
ikdyz pro me nejlepsi dil Indiana Jones a poslední křížová výprava kde kombinace sean connery - harrison ford je smritici, nikdy nezapomenu na scenu jak letej tim letadlem a jak tatka connery strili z toho kulometu a jak si prostreli tu smerovku "dostali nas " a takovej ruznejch hlasek tam je mraky proste tenhle film je klasika. Nenapada me nejakej dalsi dobrodruznej film kterej by se indimu alespon z casti vyrovnal....
mne se teda libil posledni dil indiho clovek musi brat ze to je toceno o Xlet pozdeji ale furt to melo takovej ten nadehc starych filmu, indy se nebral vubec vazne podobnej humor fakt za me musim rict ze jako fanda sem byl s filmem velmi spokojen.....
ikdyz pro me nejlepsi dil Indiana Jones a poslední křížová výprava kde kombinace sean connery - harrison ford je smritici, nikdy nezapomenu na scenu jak letej tim letadlem a jak tatka connery strili z toho kulometu a jak si prostreli tu smerovku "dostali nas " a takovej ruznejch hlasek tam je mraky proste tenhle film je klasika. Nenapada me nejakej dalsi dobrodruznej film kterej by se indimu alespon z casti vyrovnal....
ja to beru jako takovou oddechovku na dobrou naladu, je asi fakt ze lepsi dobrodruzny film asi neni teda krome Mumie, ktera se mne asi libila vic nez Indy ale jak rikam kbybych Indiho videl driv jak Mumii a ostatni podobne filmy, tak by celkovy dojem z filmu byl uplne jiny a naopak vsechno podobne Indimu by byly sracky. Takto mne Indi nicim neprekvapil a jak kdybych vsechny sceny kdesi uz videl a nenabidl mne nic noveho.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru