Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomas_P napsal:
Taková otázka trochu od tématu... Jak se vůbec dívá právo na smrt při sparingu?

Tak ono se to bude hlavně odvíjet od přesného pitevního nálezu, tj. co bylo konkrétní přícinou smrti, a následně to bude posuzováno na základě výpovědi svědků, jak přesně k úmrtí došlo. Pokud jej zcela podle regulí trefíš, a stane se něco podobného, tak se bude zřejmě jednat o nešťastnou náhodu, pokud bys do něj bušil jak magor, tak už bude to posouzení jiné. Podobně jako při zápasu ... pokud fajtíš přesně podle pravidel, je to ok, pokud by například rozhodčí zápas přerušil, a tys to nerespektoval a ještě mu jednu dvě přidal, jsi v průseru.

Alespoň se to domnívám....

Jinak pro oba zúčastněné pěkně na h...o
hytuk

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil hytuk dne po listopad 23, 2009 3:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mandor

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tomas_P napsal:
Taková otázka trochu od tématu... Jak se vůbec dívá právo na smrt při sparingu?

Tak ono se to bude hlavně odvíjet od přesného pitevního nálezu, tj. co bylo konkrétní přícinou smrti, a následně to bude posuzováno na základě výpovědi svědků, jak přesně k úmrtí došlo. Pokud jej zcela podle regulí trefíš, a stane se něco podobného, tak se bude zřejmě jednat o nešťastnou náhodu, pokud bys do něj bušil jak magor, tak už bude to posouzení jiné. Podobně jako při zápasu ... pokud fajtíš přesně podle pravidel, je to ok, pokud by například rozhodčí zápas přerušil, a tys to nerespektoval a ještě mu jednu dvě přidal, jsi v průseru.

Alespoň se to domnívám....

Jinak pro oba zúčastněné pěkně na h...o

http://www.ipravnik.cz/cz/clanky/trestni-pravo/art_3786/trestnepravni-odpovednost-sportovcu-za-zraneni-zpusobena-pri-vykonu-sportovni-cinnosti.aspx

Tady je to vyčerpávajícím způsobem podáno. Ve zkratce pak - pokud se to stalo při jednání podle pravidel, nebo obvyklých v daném sportu ,,normální faulík - omylem palec v oku" tak se to nestíhá. Pokud uděláš třeba to co B.Hari Remymu, když se jede podle pravidel K1 tak už je to sakra dost na hraně a spíš za ní.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v případě Hariho, je to jasně za hranicí, tam už by to šlo uhrát jedinně na nepříčetnost. V Semmyho případě s největší pravděpodobností o trestný čin nepůjde. Jsem zvědaví, pokud se k tomu objeví informace, jaké budou výsledky vyšetřování, hádám, že za tím byl nějaký zdravotní problém. Semmy má sice kopyta jak kůň, ale aby nikoho zabil jedním kopem při sparingu (kde hádám nedal max. sílu do kopu + ten bojovník, pokud s ním spároval, určitě taky nebyl začátečník) aniž by v tom bylo ještě něco jiného se mi nezdá.

Každopádně je to hrozný pech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
hytuk

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to uplně přehlídnul : (
ygg

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mandor (rád Amber ?) a geroj ... jednak díky za odkaz, jednak to je to, co jsem myslel tím, že základem je pitevní nález. Protože jak geroj píše, je hodně pravděpodobné .... Semmy sparuje, a to se zjevně slabším soupeřem .... že tam byl nějaký latentní zdravotní problém, silně pochybuji, že do toho šel Semmy na 100%. A i kdyby, tak KO sice rozdal hodně, ale nezabil ještě nikoho.
Nordir

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvidime co pitva ... mohla se projevit nejaka skryta vada na srdci atd. Ale i kdyby tak tohle poznamena Semmyho na cely zivot.
mandor

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to ygg, jo amber mám rád, ale jsem věrný dovrům Chaosu .
Jasně, myslím, že se to rozhodně nebude vyšetřovat jako TČ, ale je to prostě děsná škoda - jeden sportovec mrtvý druhý má trauma na celý život.
Ten článek jsem postnul pro zajímavost aby osazenstvo sekce vidělo jak to je u nás.
ygg

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2009 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mandor .... já to myslel v širším slova smyslu, jako název celé serie . I když bez Corwina to prostě už pak nebylo ono, no
mandor

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To mandor .... já to myslel v širším slova smyslu, jako název celé serie . I když bez Corwina to prostě už pak nebylo ono, no

Já vím .
A Corwin probodl lorda Borela tak jak seděl: "Ach jak podlé, doufal jsem v tvé lepší já!" - "Nejsme na olympiádě..."
Jo to byl hrdina a vzor pro mládež, taky jsem ho zbožňoval
Nordir

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.sherdog.net/forums/f42/tragic-golden-glory-romania-schilt-sparringsparner-romenia-dies-1099752/index3.html

takze zadnej front kick ale opet skryta vada. Semmy s nim v dobe kdy se to stalo netrenoval.
owar

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si ma potešil: JCVD, Dolp a Arlovski: dobré.
owar

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
si ma potešil: JCVD, Dolp a Arlovski: dobré.
rádo se stalo taky se na to tesim..vubec jsem netusil, ze ma AA herecké ambice, to me docela překvapilo.
ygg

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, jak jsem koukal, tak tak jakékoli herecké ambice zůstaly u všech zúčastněných zcela nenaplněny

Ale za stáhnutí to snad stát bude

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: