to mi udelalo fakt velkou radost sedet pod timhle prirodnim ukazem, skoda ze to netrvalo dele
_________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
Vynikající software na principu flashcards - kartičky z papíru, na líci česky, na rubu cize. Program nakrmíte buď ručně, nebo csv souborem a on vytvoří databázi slovíček a pak vám je předkládá podle zadaného množství. Pokud slovíčko víte nebo ne, necháte si ukázat výsledek a pak označíte na stupnici 1 až 4 stupeň znalosti a on vám ho podle tohoto označení zase zopakuje. Pokud ho znáte, tak třeba až za týden a pokud vůbec tak třeba za minutu.
Co je na tom úplně nejlepší, že to snad fakt funguje a nadrilujete to do makovice :-)
Program je fakt namakanej, umí přidávat i zvuky, obrázky... Takže se nemusíte učit jen cizí jazyk, ale cokoli poznávat po zvuku, obrázku.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
udelal jsem si novou ikonku do profilu, ktera me velmi dobre vystihuje a mam z toho velkou radost
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
dneska jsem se dobrovolne nechala zbusit na treninku boxu,normalne jako zacatecnik trenuju se zacatecniky,ale nevim cim jsem si to zaslouzila,dostala jsem jako soupere kluka,ktery byl rychly,drsny a moc me nesetril....boli me snad celej clovek
patri mi to
To je ten týpek ze sezame otevři se jak furt žral sušenky?
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru