|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZanyK
|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 8:42 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | ZanyK napsal: | Pitch Black
http://www.csfd.cz/film/12113-pitch-black/
Tak jsem uz asi po 4. shledla tenhle kultovni scifihoror a nikdy se u toho nenudim, je to pekne udelane a Diesel se mi v tomto filmu libi asi nejvic (apropo on se mi libi ve vetsine filmu ), 8/10. | Tak to máme stejnej vkus (nebo podle jiných nevkus :-). Jak se ti líbí Chronicles of Riddick? Pitch Black to nepřekonává, ale i to jsem viděl několikrát. |
Rozhodne to na PB nema, ale i tak se mi to libilo, mozna je to jen Dieselem, me do tehle role strasne zapadl. Ted se na to chystam znovu podivat
Btw hrala jsem i prvni hru a musim rict, ze i ta se dost povedla
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
Diesel JE Riddick,s tym jeho hlasom ma az mrazi  Ked mu typek vysvetluje - you know the rules - you give,you get! A Riddick - sure you don`t wanna get,what i can give you... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Diesel JE Riddick,s tym jeho hlasom ma az mrazi | Jednou jsem viděl kousek PB v českém dabingu a prostě on se dabovat tuplem nedá :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Lee_ napsal: | Neco ostrejsiho kalibru
Grotesque
| napsal: |
"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky."
Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (oficiální text distributora) | |
Ostrejsiho kalibru?? Super komedie hlavne u toho konce sem se malem posral smichy |
Konec jsem se taky zasmál, ale ty scény některý, byly fakt nechutný
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
Tak konecne sem zkouknul Hanebny Parchanty a jako mooooc husty, ten konec me jako dostal.. sem zazival uplne prijemny pocity... radsi bych se na takovy filmy nemel divat nebo to probudi ve me nakyho maniaka _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Tak konecne sem zkouknul Hanebny Parchanty a jako mooooc husty, ten konec me jako dostal.. sem zazival uplne prijemny pocity... radsi bych se na takovy filmy nemel divat nebo to probudi ve me nakyho maniaka |
a nevíš jestli to de už stáhnout v normální dvd verzi stáhl...sem si totiz ty Hanebný parchanty a Ctihodnýho občana a u obou je to točený z kina takze k tomu dou blbe prihodit title
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | magion napsal: | Tak konecne sem zkouknul Hanebny Parchanty a jako mooooc husty, ten konec me jako dostal.. sem zazival uplne prijemny pocity... radsi bych se na takovy filmy nemel divat nebo to probudi ve me nakyho maniaka |
a nevíš jestli to de už stáhnout v normální dvd verzi stáhl...sem si totiz ty Hanebný parchanty a Ctihodnýho občana a u obou je to točený z kina takze k tomu dou blbe prihodit title |
Pancharti uz v DVD verzi normalne ke stazeni jsou..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
Inglourious Basterds (2009) DVDRip XviD-MAXSPEED _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Hugo Stiglitz? |
"bounžournou"!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|