|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | LJ: ty hadry sou bomba | příští týden ti je ukážu
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 5:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 6:37 am Předmět: |
|
|
Ještě si objednej Dream tan nebo něco takovýho, protože tvá bledá tvář bude nepřirozeně svítit :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
Daymoone: zajdu do solárku a pomažu se čekuládou, viď
Tanečky
latina, 105 minut
Dneska sem zašel na latinu, dal jsem ženskejm do těla a jako obvykle sem se i přes váhovej rozdíl hejbal mrštně jako kuguár  . Už se těším na tu soupravu omalovánkovou, budu jak james brown
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
Nějakej link k té soupravě by nebyl? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Nějakej link k té soupravě by nebyl? | to rozhodně byl, ale musíš počkat až oficiálně otevřeme obchod (středa)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 1:54 am Předmět: |
|
|
Musím se pochlubit, protože dneska konečně propuklo šílenství  . Spustil jsem největší obchod s hip hop módou v Česku, 96 značek, přes 3000 věcí skladem, slevy až 80% ... takže je z čeho vybírat  .
http://www.krutyhadry.cz nastupují
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 3:41 pm Předmět: |
|
|
Co ty vlastne vsechno tancujes? _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Roumec napsal: | | Co ty vlastne vsechno tancujes? | už skoro nic, ale tancoval sem latinu a salsu, pak si chodil blbnout na hip hop a skončil u jazzu
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Roumec napsal: | | mas nakou tridu v latine? | nene, nikdy sem nezávodil, dva roky sem akorát trénoval každej den několik hodin s kamarádem co je mistr republiky a pak sem vystupoval na Krétě , na závodění sem měl smůlu, vždycky jsem se rozešel s partnerkou a nakonec mě to neustálý ztancovávání a to že sem byl hubenej jak lunt přestalo bavit
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Roumec napsal: |
Kosťa, Bank? | knesl , mrkni na čsts, byl v mládeži obří talent a skončil 3. na 10T ale o dva body díky jednomu rozhodčímu, takže pro mě je šampijón jenže pak se rozešli s partnerkou a skončili, takže tančil taky jenom na Krétě
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|