|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BIG Lebowski
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
Vejejni nepriatelia
nemam tomu co vytknut, perfektny dej, skvely uvod, ani chvilu som sa nenudil + perfektny johny depp...top
10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.07

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
Nezná někdo nějakejk film typu: přežili jsme Ardeny, Zachrantě vojína Rayena, Bratrsvto neohroženích. Prostě z druhé svět. války, kde se bojeju. A spíš atˇ tam jsou fašouni proti USA. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Nezná někdo nějakejk film typu: přežili jsme Ardeny, Zachrantě vojína Rayena, Bratrsvto neohroženích. Prostě z druhé svět. války, kde se bojeju. A spíš atˇ tam jsou fašouni proti USA. |
Zkus Tenka cervena linie, nebo Hanebny parchanti. Parchanty sem videl nedavno a muzu jen doporucit.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Nezná někdo nějakejk film typu: přežili jsme Ardeny, Zachrantě vojína Rayena, Bratrsvto neohroženích. Prostě z druhé svět. války, kde se bojeju. A spíš atˇ tam jsou fašouni proti USA. |
Zkus Tenka cervena linie, nebo Hanebny parchanti. Parchanty sem videl nedavno a muzu jen doporucit. |
Dík. Hlavně, že to mám připravé, že si ty parchanty stáhnu a stejně jsem na to zapoměl. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
jen technická : Hanebný pa nch arti
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
neviem mne sa to zdalo perfektne
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
Útěk ze Sobiboru
http://www.csfd.cz/film/13175-utek-ze-sobiboru-escape-from-sobibor/
Konečně se mi podařilo najít tenhle film. Když sem ho viděl poprvé, tak sem myslel, že je to točené nějak bezprostředně po válce,. Na csfd je to označeno jako TV film, o to víc smekám předtím, jak je tam navozena atmosféra, ostatně je to točeno podle skutečné události - kdyby někdo nevěděl jen dodám, že Sobibor byl jediný koncentrační tábor, kde se vězni vzepřeli a podařilo se jim utéct z tábora. Film začíná příjezdem vlaku s plnými vagony židů, ženský a chlapi jsou rozděleni. Postupně se plánuje celotáborová vzpoura židů a ruských vojenských zajatců.
Hodně sugestivní záležitost. 8/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.07

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 11:41 pm Předmět: |
|
|
Super válečný je taky Nepřítel před branami
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 12:47 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | jen technická : Hanebný pa nch arti
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|