Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vejejni nepriatelia

nemam tomu co vytknut, perfektny dej, skvely uvod, ani chvilu som sa nenudil + perfektny johny depp...top

10/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny.07

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
Vejejni nepriatelia

nemam tomu co vytknut, perfektny dej, skvely uvod, ani chvilu som sa nenudil + perfektny johny depp...top

10/10

čoveče toto mě nějak neoslovilo. nebyl to špatnej film ale nevím, nějak mi to nesedlo, to už je podlě mě lepší Road to perdition
http://www.csfd.cz/film/6656-road-to-perdition-cesta-do-zatraceni-road-to-perdition/
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/223734-temny-rytir-dark-knight-the/
10/10

- v trojce bude ten "půlksichťák" podle mě.

http://www.csfd.cz/film/252669-untitled-batman-project/zajimavosti/

- škoda, že to nevyjde mohlo by to bejt zajímavé....tak snad najdou někoho podobného nebo to nějak vymyslej.
- stačilo by kdyby tam byl jen párkrát, že by se točiilo okolo Harley Quinn a ještě někoho.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezná někdo nějakejk film typu: přežili jsme Ardeny, Zachrantě vojína Rayena, Bratrsvto neohroženích. Prostě z druhé svět. války, kde se bojeju. A spíš atˇ tam jsou fašouni proti USA.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Nezná někdo nějakejk film typu: přežili jsme Ardeny, Zachrantě vojína Rayena, Bratrsvto neohroženích. Prostě z druhé svět. války, kde se bojeju. A spíš atˇ tam jsou fašouni proti USA.

Zkus Tenka cervena linie, nebo Hanebny parchanti. Parchanty sem videl nedavno a muzu jen doporucit.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
NUMM3R™ napsal:

Zkus Tenka cervena linie, nebo Hanebny parchanti. Parchanty sem videl nedavno a muzu jen doporucit.

Dík. Hlavně, že to mám připravé, že si ty parchanty stáhnu a stejně jsem na to zapoměl.
BUFU

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen technická : Hanebný pa nch arti
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.07 napsal:
BIG Lebowski napsal:
Vejejni nepriatelia

10/10

čoveče toto mě nějak neoslovilo. nebyl to špatnej film ale nevím, nějak mi to nesedlo, to už je podlě mě lepší Road to perdition
http://www.csfd.cz/film/6656-road-to-perdition-cesta-do-zatraceni-road-to-perdition/

neviem mne sa to zdalo perfektne
Nordir

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:

Stalingrad nebo Jdi a dívej se ...
http://www.csfd.cz/film/99087-jdi-a-divej-se-idi-i-smotri/
http://www.csfd.cz/film/26591-stalingrad/

ale neni to fasouni vs. USA .... spis drsnej pohled na valku jako takovou
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grotesque
Dobrej cirkus

kostka
hodne dobry, co sem videl tu kostku-zero,tak ta byla katastrofa, toto je 1. dil a za 10/10
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Útěk ze Sobiboru
http://www.csfd.cz/film/13175-utek-ze-sobiboru-escape-from-sobibor/

Konečně se mi podařilo najít tenhle film. Když sem ho viděl poprvé, tak sem myslel, že je to točené nějak bezprostředně po válce,. Na csfd je to označeno jako TV film, o to víc smekám předtím, jak je tam navozena atmosféra, ostatně je to točeno podle skutečné události - kdyby někdo nevěděl jen dodám, že Sobibor byl jediný koncentrační tábor, kde se vězni vzepřeli a podařilo se jim utéct z tábora. Film začíná příjezdem vlaku s plnými vagony židů, ženský a chlapi jsou rozděleni. Postupně se plánuje celotáborová vzpoura židů a ruských vojenských zajatců.

Hodně sugestivní záležitost. 8/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny.07

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super válečný je taky Nepřítel před branami
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.07 napsal:
Super válečný je taky Nepřítel před branami

Jj to jsem viděl. Parádní filmek.
jari

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2009 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
jen technická : Hanebný pa nch arti

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: