|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem se totálně přežral jak dobytek cukrovím, a to za chvilku na mě čeká kuřecí s rejží  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pfofino

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
čtvrt roku jsem si nezapálil, a to je podle mě slušnej důvod k pochvale _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | čtvrt roku jsem si nezapálil, a to je podle mě slušnej důvod k pochvale |
podle mě jsi taky čtvrt roku nechlastal, protože až půjdeš chlastat, tak tomu podlehleš, nedělej si plané naděje... , ale možná jsi frajer a zvládneš to, normálně nekouřím, ale když jdu chlastat, tak po 5-6 pivu na tu cigaretu strašnou chuť i když si ji dám třeba po měsíci
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | CrazyLom napsal: | čtvrt roku jsem si nezapálil, a to je podle mě slušnej důvod k pochvale |
podle mě jsi taky čtvrt roku nechlastal, protože až půjdeš chlastat, tak tomu podlehleš, nedělej si plané naděje... , ale možná jsi frajer a zvládneš to, normálně nekouřím, ale když jdu chlastat, tak po 5-6 pivu na tu cigaretu strašnou chuť i když si ji dám třeba po měsíci |
ses zbláznil, že bych tři měsíce nechlastal, ne kde žiješ _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st prosinec 23, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
zacinam novou kerku :)
_________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 24, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
Ta je dobrá, připomíná mi čínského draka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá prosinec 25, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
došel mi vanilkovej matrix a už jsem chtěl změnu, tak jsem koupil pure whey jahodovej a s glukopurem je úplně nejvíc dobrej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá prosinec 25, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá prosinec 25, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | zacinam novou kerku :) |
Dobrý Smeták, se cení Já jdu 14.1 ....budou už komplet oba ,,rukávy,,
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
Zaslal: pá prosinec 25, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | http://www.novinky.cz/internet-a-pc/187748-kamera-na-nekterych-laptopech-hp-nepozna-cernocha.html
|
Koukam ze mas druhe vanoce
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: pá prosinec 25, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
Z toho odkazu máš radost suppe?
Mě to přijde jako obyčejná softwarová chyba která nebyla zamýšlená nic víc nic míň je jasné, že narážíš na to, že se kolem toho dělá aférka, ale tak to bude asi pořád... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: pá prosinec 25, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | http://www.novinky.cz/internet-a-pc/187748-kamera-na-nekterych-laptopech-hp-nepozna-cernocha.html
|
To je skoro jako hoax okopírovaný ze seriálu Better Off Ted (docela dobrej), S01E04: Racial Sensitivity
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|