|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
Bulánci. Kur*a to je pařba po síti _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Bulánci. Kur*a to je pařba po síti |
misto tehle pi**vinek pojd zitra cvicit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 5:23 pm Předmět: |
|
|
Drapere, víš co to znamená pauza ? Nevíš, já vím, že ne _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
Víš jakou dostávám teď při pauze chuť na cvičení? To se ani nedá popsat. Ale ještě to nechám uzrát. Ve čt možná zacvičím doma (protože jako troska nemá cena utrácet peníze za vstup) a v neděli bych šel do BG už zase namakanej _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne po prosinec 28, 2009 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
Ať žije Kometa _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ať žije Kometa |
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Po cca mesicu necviceni posilka ....radost mam akorat z toho kafe pred treninkem |
tak to jsme na to stejně je to hnus
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ja bych rekl ze je to mozna i tim ze ma spatne umistene bradavky, proto to vypada nesymetricky |
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 10:55 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | citace: | | ja bych rekl ze je to mozna i tim ze ma spatne umistene bradavky, proto to vypada nesymetricky | |
ty máš nesymetricky umístěný všecko, proto seš tak hnusnej
|
|
| nahoru |
|
 |
mamdepku!

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
ahoj vsem, dlouho jsem tu nebyl, na nicku jirik88 mam ban, tak jsem si zalozil novej.... pisu proto ze jsem si vsiml ze v topicu s Lesukovem o me tady nekdo s nickem P.T vypravi.... a co k tomu rict.... co napsal je pravda, vesely chvile neprozivam, na cas jsem i prestal cvicit a to byla cesta do pekel, cviceni byla ta vec ktera me drzela na spravny ceste, moje naplast na vsechny bolistky, moje berlicka, utesitelka.... Pak ji bohuzel vystridala jina berlicka, ale to je uz snad minulost. Pomalu se vracim zpet, praci uz jsem taky nasel, snad se vsechno vrati do poradku a ja si budu moct zase uzivat starosti vsednich dnu a neresit existencni problemy..... Ty chvile bez cviceni mi jen ukazali jak strasne dulezitou roli v mym zivote to cviceni ma, ted uz nejde jen o svaly a silu ale o to abych si zachoval aspon zbytky dusevniho zdravi a neskoncil jako uplna troska.
Vsem preju hodne zdravi, stesti, lasky a co nejmene starosti do Noveho roku, at je rok 2010 lepsi nez ten, ktery se chyli ke konci.
Tenhle nick zrusim a zalozim novej:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|