|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
Nejde mi to přes pysk, ale částěčně je to softwarově (třeba Photoshop). Je ta fotka trochu vyžehlená a odšuměná a navíc je to Rus. Není moc opálenej od přírody. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
malta

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
clean and clear jsou na cerny tecky a tech ma moře, to bude neco jinyho :) nejaky hormon na hezkou plet :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Edvard napsal: | | Bazzy napsal: | | krome m4l samy posty absolutnich nesmyslu |
Souhlas
Hosici co tu pisete o organech a o kozach bezte si procitat Zena a zivot, mozna, ze vas zaujme nejaky krasny clanek... At to tu ma aspon trosku nejakou uroven... |
tě to asi hodně vytočilo že je tohle tvůj první příspěvek za ty roky vid
jinak je nádhernej, škoda že neni vyšší jinak by to byl úplně celej druhej Arnold
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
Na té poslední fotce - všechno má dobrý, ale ty kozy  , jak ženská, tohle opravdu není ideal, nějak se mu to nepovedlo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
Co se mu nepovedlo? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | NUMM3R™ napsal: | Co se mu nepovedlo? |
ty kozy |
nemoze za to jaku ma genetiku lol
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | pri registraci na tohle forum, predlozeni obcanky a iq test, prosiiiiiim |
občas to je opravdu zapotřebí
ale zase tu je srand, nebo aspon já se u monitoru zasměju lidský blbosti
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | BIG Lebowski napsal: | | Frozz. napsal: | | NUMM3R™ napsal: | Co se mu nepovedlo? |
ty kozy |
nemoze za to jaku ma genetiku lol |
nemůže za to že si vybudoval tak monstrozní kozy lol |
omg aj arnold mal monstroozne kozy ale ne take nafuknute dopredu (alebo jak to nazvat ) pretoze mal iny tvar svalov
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | Frozz. napsal: | | BIG Lebowski napsal: | | Frozz. napsal: | | NUMM3R™ napsal: | Co se mu nepovedlo? |
ty kozy |
nemoze za to jaku ma genetiku lol |
nemůže za to že si vybudoval tak monstrozní kozy lol |
omg aj arnold mal monstroozne kozy ale ne take nafuknute dopredu (alebo jak to nazvat ) pretoze mal iny tvar svalov |
ja bych rekl ze je to mozna i tim ze ma spatne umistene bradavky, proto to vypada nesymetricky
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Tomy, ty jsi šmrýmař, to snad není možný _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|