|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:28 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Tomy, ty jsi šmrýmař, to snad není možný |
tos posud sam, kdyby mel ty bradavky bliz u sebe hned by to vypadalo lip...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:38 pm Předmět: |
|
|
neni to fuk ? vaše kozy to nejsou, tak co _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:44 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | daymoon napsal: | Tomy, ty jsi šmrýmař, to snad není možný |
tos posud sam, kdyby mel ty bradavky bliz u sebe hned by to vypadalo lip... |
ja na to opravdu zacinam byt alergickej... na ty hovna co tady lidi pisou clovek jim to mu ze psat dokola ale oni pisou porad a porad... neskutecny
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:51 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | daymoon napsal: | Tomy, ty jsi šmrýmař, to snad není možný |
tos posud sam, kdyby mel ty bradavky bliz u sebe hned by to vypadalo lip... |
ja na to opravdu zacinam byt alergickej... na ty hovna co tady lidi pisou clovek jim to mu ze psat dokola ale oni pisou porad a porad... neskutecny |
ty to beres nejak vazne, ja sem to zas tak vazne jak ty nemyslel, byl v tom i kus srandy jestlis nepoznal
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:54 pm Předmět: |
|
|
valim se tady po zemi a za bricho se popadam jak ses vtipnej... par stranek dozadu si precti co pises a naliskej si
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:56 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | valim se tady po zemi a za bricho se popadam jak ses vtipnej... par stranek dozadu si precti co pises a naliskej si |
precetl sem to a napsal bych to znova
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 12:49 am Předmět: |
|
|
BTW: o Cutlerovi se taky normalne bavite jaky ma bricho, o Wolfovy zas jaky ma lytka, tak proc se nebavit o Lesukovi jaky ma kozy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Edvard
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 2:16 am Předmět: |
|
|
| kakanek napsal: | | Edvard napsal: | | Bazzy napsal: | | krome m4l samy posty absolutnich nesmyslu |
Souhlas
Hosici co tu pisete o organech a o kozach bezte si procitat Zena a zivot, mozna, ze vas zaujme nejaky krasny clanek... At to tu ma aspon trosku nejakou uroven... |
tě to asi hodně vytočilo že je tohle tvůj první příspěvek za ty roky vid
jinak je nádhernej, škoda že neni vyšší jinak by to byl úplně celej druhej Arnold |
Problem bude v tom, ze za ty roky se procistily fora a moje prispevky tim padem davno zanikly. Takze se ti muze zdat, ze tohle je muj prvni prispevek
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 2:53 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | BTW: o Cutlerovi se taky normalne bavite jaky ma bricho, o Wolfovy zas jaky ma lytka, tak proc se nebavit o Lesukovi jaky ma kozy... |
Je zajímavé, jak někdo (třeba já) sem napíše, že se mu jeho kozy nelíběj a že je má jak ženská, a najednou taaaaaaakovej ohlas na 2 stránky, heh. Je to můj názor a já si za ním stojím, kdybych řekl že se mi prostě nelíbí jeho nosní dirky , tak vám to může bejt třeba tady (_._) .
Aspoň že je tu sranda . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
xXxGOLDBERGxXx

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 8:34 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Tlak v lehu: 8x170kg
Ten chlapec je o měsíc mladší než já, ale na jeho výkony a parametry se nikdy nedostanu. Kua to je demotivující... |
on to ma určite z brokolice...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bret

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 9:56 am Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | Frozz. napsal: | nemůže za to že si vybudoval tak monstrozní kozy lol |
omg aj arnold mal monstroozne kozy ale ne take nafuknute dopredu (alebo jak to nazvat ) pretoze mal iny tvar svalov |
Aha?!
a teď malá ukázka hrudníků Coleman a Haney
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
Když se tu nikdo nehádá (až se divím), proč si neudělat přehled o názorech přispěvovatelů?:))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | Když se tu nikdo nehádá (až se divím), proč si neudělat přehled o názorech přispěvovatelů?:)))) |
bezva napad, jsem pro.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|