|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Shamrock napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Pokud nekdo slusne napise ze se mu tohle, nebo tamto nelibi, tak je to v poradku. Me Lesukov taky neprijde jako nejakej kulturistickej ideal. Nadavat si tu snad ale kvuli tomu nebudeme. |
Mas pravdu, nadavat jsem nemusel,omlouvam se, ackoliv to nebylo nejak tvrdy slovo,jako napriklad pouzil CrazyLom, ale za svym nazorem si stojim. |
no tak, bude novej rok, musíme na sebe bejt hodní, omlouvám se ti také :-) i když s tvým názorem bohužel souhlasit nemůžu, i když se mi lesukov líbí, vidíš ho na můj vkus příliš nekriticky. i člověk, který se v tom nevyzná, přece může říct svůj - byť kritický - názor. nemusí se nám líbit, ale řekl ho upřímně a to jde, ne :-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Shamrock napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Pokud nekdo slusne napise ze se mu tohle, nebo tamto nelibi, tak je to v poradku. Me Lesukov taky neprijde jako nejakej kulturistickej ideal. Nadavat si tu snad ale kvuli tomu nebudeme. |
Mas pravdu, nadavat jsem nemusel,omlouvam se, ackoliv to nebylo nejak tvrdy slovo,jako napriklad pouzil CrazyLom, ale za svym nazorem si stojim. |
no tak, bude novej rok, musíme na sebe bejt hodní, omlouvám se ti také :-) i když s tvým názorem bohužel souhlasit nemůžu, i když se mi lesukov líbí, vidíš ho na můj vkus příliš nekriticky. i člověk, který se v tom nevyzná, přece může říct svůj - byť kritický - názor. nemusí se nám líbit, ale řekl ho upřímně a to jde, ne :-) |
fííííha Sivester má niečo do seba _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Bazzy napsal: | pri registraci na tohle forum, predlozeni obcanky a iq test, prosiiiiiim |
Irónia že to píšeš ty, no nie? |
ne |
Isteže nie, skôr debilný nepodarený pokus o moralizovanie.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
maria: to není pravda, já jsem ušlechtilé mysli zcela běžně, ale prostě to znělo dobře, tak jsem to napsal _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
Asi se všichni shodneme na tom, že má L. prsní svaly nezvykle plošné, na jeho nízké postavě působící až nezvykle. K tomu velké, tmavé bradavky, u chlapů a zejména kulturistů také neobvyklé. Někomu se to může líbit, někdo k tomu nemá připomínky, někomu se to nelíbí - tak to prostě chodí - není ten aby se zalíbil lidem všem:)
Rozhodně s tím nic nenadělá on ani my:)
Osobně se mi to také nelíbí, ale rozhodně lepší než utržený prsní sval nebo gyno či špatně rozvinuté prsní svaly:) Kdyby měl 185 cm, vypadalo by to na delším a širším hrudníku naprosto jinak!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Shamrock napsal: | Na toto forum chodim kazdej den, abych si precetl prispevky mych oblibenych uzivatelu, ale co se zde vyskytuje v posledni dobe, me opravdu nuti uvazovat o soudnosti a intelektu mistnich "proroku". Borec formatu Lesukova zaslouzi obdiv a pochvalu....no ale jiz zminovanym debilkum to nestaci, hned si musi vzit na paskal jeho prsa, ktere jsou dle meho nazoru absolutne idealni, prosim PROBUDTE SE KONECNE. |
1. uvazuj, to mas pravdu.
2. Lesukov mozna zaslouzi obdiv, s tim by se i dalo souhlasit
3. "mistnim debilkum" -> nenadavej, a chovej se slusne, taky ti nikdo nenadava
4. nedokazes pochopit, ze je to proste muj nazor, a ze ty jeho prsa PRO ME (jeste jednou: PRO ME) nejsou vubec idealni? A to mu kazi celkovou "image"?. Nemam se z ceho probouzet, spis ty se nad sebou zamysli, kazdej kulturista nemusi byt pro kazdyho buh svaty s extra dokonalou postavou, nekdo ma o dokonale postave trochu jiny nazor, ktery tu chce take sdelit, ale nikomu ho nasilim necpe.
uroven...
Sory za tu postuju fotku nekoho jineho nez Lesukova, ale aby si videl co se treba libi me (i kdyz by mohl mit o fous mensi ruce):
|
presne tak ale to tady Bazzy a jemu podobni nikdy nepochopi
BTW: na to ze Cena neni kulturista tak vypada dost dobre
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
|
Naštěstí ..... to je taky diskuze jak u blbejch .... kulturista se má hodnotit na podiu, ne když zrovna leze z vany nebo sedí na hajzlu. Tam vypadáme všichni jak dementi, s výjimkou některých dam:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 4:30 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | 70mMyW!53 napsal: |
|
Naštěstí ..... to je taky diskuze jak u blbejch .... kulturista se má hodnotit na podiu, ne když zrovna leze z vany nebo sedí na hajzlu. Tam vypadáme všichni jak dementi, s výjimkou některých dam:-). |
na podiu maji kulturistu hodonotit rozhodci, nevidim duvod proc by fanousci nemohli sve hrdiny kritizovat treba v te vane
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 11:11 am Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | Asi se všichni shodneme na tom, že má L. prsní svaly nezvykle plošné, na jeho nízké postavě působící až nezvykle. K tomu velké, tmavé bradavky, u chlapů a zejména kulturistů také neobvyklé. Někomu se to může líbit, někdo k tomu nemá připomínky, někomu se to nelíbí - tak to prostě chodí - není ten aby se zalíbil lidem všem:)
Rozhodně s tím nic nenadělá on ani my:)
Osobně se mi to také nelíbí, ale rozhodně lepší než utržený prsní sval nebo gyno či špatně rozvinuté prsní svaly:) Kdyby měl 185 cm, vypadalo by to na delším a širším hrudníku naprosto jinak! |
presne presne, skoda ze nema aspon 185cm, je malej a o to,to ma tezsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Gozo

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
A kolik kulturistu na Olympii 185 cm? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|