|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 5:10 pm Předmět: |
|
|
držím Ti palce, aby si našiel pevnú pôdu pod nohami, cvičenie správna voľba _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 5:33 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem ti chtěl napsat PM, jestli jsem ještě chodíš....
Také držím palce a hodně štěstí do nového roku... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
Jiří vsechno bude fajn drž se tréninku a práce a přeji lepší budoucí rok než byl tento.
A všem ostatním přeji rok 2010 prozity se zelezem a hlavně bez zranění. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
mamdepku!

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
diky vsem, je hezky si to cist:)
abych nebyl offtopic tak co se mi dneska respektive zejtra povede bude trenink nohou, vyrazim do gymu v 23:45 abych tam na pulnoc byl, trenuju v kwk, je to nonstop.... uz se na to tesim, zrovna davam rejzi a tunaka, po ni bude nasledovat protein a 60g piskotu a pak hura do gymu
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Co to je sakra kwk..?  Jinak je vidět,že to nejsou jen keci ale deš dotoho pořádně.Good luck
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 11:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 11:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 11:32 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | MOOG napsal: | Naramne me pobavil Gena se Suchosem, jak udelali z Chaloupky velkou jitrnicu |
JJ hlavně ten další týpek. Ten ho taky nešetřil. |
Jj Franta Ringo Cech je ESO
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so leden 02, 2010 2:19 pm Předmět: |
|
|
Prezil sem 6 dnu na horach ... 5 veceru brutalniho chlastani a nechutnych zranic ...
pivo, vino, lambrusco, svarak, zelena, vajecnak, griotka, rum, pinacolada ... a to vsechno dohromady _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so leden 02, 2010 2:29 pm Předmět: |
|
|
jestli někdo odebíráte nebo občas kupujete časopis Level, nezapomeňte na únorové číslo, kde bude naše video pravděpodobně i s krátkým rozhovorem _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: so leden 02, 2010 3:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 02, 2010 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Prezil sem 6 dnu na horach ... 5 veceru brutalniho chlastani a nechutnych zranic ...
pivo, vino, lambrusco, svarak, zelena, vajecnak, griotka, rum, pinacolada ... a to vsechno dohromady |
uz mas alespon Kouba-formu (myslim tu jeho drivejsi par let zpatky) nebo ses jeste 120kg anorektik ? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|