Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rumun deadlift

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2009 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Amistad-8 z 10

http://www.fdb.cz/filmy/2942-amistad.html

Nepravem zapomenuty snimek od Spielberga, vypovida pravdu o krutem otrokarskem systemu a to vetsinou bez zbytecneho patosu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2009 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rumun deadlift napsal:
Frozz. napsal:
owar napsal:
rumun deadlift napsal:
Petey napsal:
Jedna recenzia to nazvala Pocahontas so specialnymi efektami A celkom to vystihuje

Tak ta sablona filmu je celkem proflakla- Tanec s vlky, Posledni samuraj atd..
takovy filmy jsou taky potřeba..ja si u samuraje tenkrát pekne poplakal :) nemyslim si, ze u každýho filmu musi bejt dějovej zvrat nebo nejaky překvapení. kdyz je to kvalitně řemeslne zpracovaný dílo, rad se podivam.

Asi tak nějak, mě se to prostě líbilo a hotovo, nepotřebuju mít každý film na plátnech s promakaným dějem se zápletkama, já se rád podívám na nový fantasy film s pěknýma efektama a zpracováním.

To si dost protirecis oproti tomu co jsi napsal k Avataru....

Ale houby, to byla reakce na to "Dej je uplne o hovne.....:-D", to že napíšu "že děj je super" neznamená, že je promakanej, mě se to líbilo tak jak to bylo, a už tu nebudu spamovat, někomu se to líbí někomu ne, já jsem vzhledem k filmům skromný, už jen při představě jak musela být příprava Avatara náročná.
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2009 1:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

juhuuu za tri hodky na Avatara :)
ShawnRay

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2009 1:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ted sem videl SAW6 ,a hodne povedeny po 1 asi druhej nejlepsi
Zase to pekne zustalo otevreny,akorat skoda ze uz John nezije, uz to neni tak zajimavy,ale muzu to porad, su zvedavej kolik dilu jeste bude
9/10
http://www.csfd.cz/film/249265-saw-vi/
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2009 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

avatar naprosta vizualni bomba, ocni orgasmus, jediny minus byla spousta klise a romantiky :)
rumun deadlift

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2009 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
rumun deadlift napsal:
Frozz. napsal:
owar napsal:
rumun deadlift napsal:
Petey napsal:
Jedna recenzia to nazvala Pocahontas so specialnymi efektami A celkom to vystihuje

Tak ta sablona filmu je celkem proflakla- Tanec s vlky, Posledni samuraj atd..
takovy filmy jsou taky potřeba..ja si u samuraje tenkrát pekne poplakal :) nemyslim si, ze u každýho filmu musi bejt dějovej zvrat nebo nejaky překvapení. kdyz je to kvalitně řemeslne zpracovaný dílo, rad se podivam.

Asi tak nějak, mě se to prostě líbilo a hotovo, nepotřebuju mít každý film na plátnech s promakaným dějem se zápletkama, já se rád podívám na nový fantasy film s pěknýma efektama a zpracováním.

To si dost protirecis oproti tomu co jsi napsal k Avataru....

Ale houby, to byla reakce na to "Dej je uplne o hovne.....:-D", to že napíšu "že děj je super" neznamená, že je promakanej, mě se to líbilo tak jak to bylo, a už tu nebudu spamovat, někomu se to líbí někomu ne, já jsem vzhledem k filmům skromný, už jen při představě jak musela být příprava Avatara náročná.

Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2009 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se samozřejmě Avatar taky moc líbil, ale prostě to není tak dokonalý, jak se někde můžete dočíst

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2009 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi reloaded napsal:
avatar naprosta vizualni bomba, ocni orgasmus, jediny minus byla spousta klise a romantiky :)
Ty jsi to asi viděl v originále co?

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vokr

PříspěvekZaslal: pá leden 01, 2010 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi reloaded napsal:

za tři hodky na tři hodky bez pauzy co?:D...AVATARa sem videl v 3D a byl to snad můj největší filmový zážitek....a dej byl taky skvelej...vetsinou filmy co trvaj 2 hodiny tak sou chvílema dost nudný kdezto tady se porád neco delo a happyend taky skvelej...nebyl tak suchej (nevim jak to ríct:)) jak to v poslední dobe vídám....Prostdě pro mě BOMBA*a14*...a klidne si na to zajdu znova
m4l

PříspěvekZaslal: pá leden 01, 2010 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sem byl taky na Avataru a moje hodnoceni - naprosta bomba uplne sem nechapal ty efekty vsechno.... dej nehodnotim to je normalka ale to co vytvoril za dokonalej svet umocnenej jeste 3d brylema pulku filmu sem mel otevrenou drzku a rikal si ze to neni mozny....
pro me to je zlomovej film prave tema efektama kterej ukazuje ze filmy muhou byt uplne "jiny" zazitek.....
MMA

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

avatar nesklamal ale velmi prekvapil co sa tyka vizualnej aj zvukovej stranky parada.
Wirok

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 9:24 pm    Předmět: Kratký film Odpovědět s citátem

Nevím, jestli to tu někde už není, ale je to rozhodně zajímavý kratký film:
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Denis trošku hovado, škoda, že neumim tak dokonale anglicky abych si přeložil uplně vše....
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Wygh

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně dobrý

Jesse Marunde
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ma trochu hlas jak Dennis Wolf

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: