Jedna recenzia to nazvala Pocahontas so specialnymi efektami A celkom to vystihuje
Tak ta sablona filmu je celkem proflakla- Tanec s vlky, Posledni samuraj atd..
takovy filmy jsou taky potřeba..ja si u samuraje tenkrát pekne poplakal :) nemyslim si, ze u každýho filmu musi bejt dějovej zvrat nebo nejaky překvapení. kdyz je to kvalitně řemeslne zpracovaný dílo, rad se podivam.
Asi tak nějak, mě se to prostě líbilo a hotovo, nepotřebuju mít každý film na plátnech s promakaným dějem se zápletkama, já se rád podívám na nový fantasy film s pěknýma efektama a zpracováním.
To si dost protirecis oproti tomu co jsi napsal k Avataru....
Ale houby, to byla reakce na to "Dej je uplne o hovne.....:-D", to že napíšu "že děj je super" neznamená, že je promakanej, mě se to líbilo tak jak to bylo, a už tu nebudu spamovat, někomu se to líbí někomu ne, já jsem vzhledem k filmům skromný, už jen při představě jak musela být příprava Avatara náročná.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
Tak ted sem videl SAW6 ,a hodne povedeny po 1 asi druhej nejlepsi
Zase to pekne zustalo otevreny,akorat skoda ze uz John nezije, uz to neni tak zajimavy,ale muzu to porad, su zvedavej kolik dilu jeste bude
9/10
http://www.csfd.cz/film/249265-saw-vi/
avatar naprosta vizualni bomba, ocni orgasmus, jediny minus byla spousta klise a romantiky :)
_________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
Jedna recenzia to nazvala Pocahontas so specialnymi efektami A celkom to vystihuje
Tak ta sablona filmu je celkem proflakla- Tanec s vlky, Posledni samuraj atd..
takovy filmy jsou taky potřeba..ja si u samuraje tenkrát pekne poplakal :) nemyslim si, ze u každýho filmu musi bejt dějovej zvrat nebo nejaky překvapení. kdyz je to kvalitně řemeslne zpracovaný dílo, rad se podivam.
Asi tak nějak, mě se to prostě líbilo a hotovo, nepotřebuju mít každý film na plátnech s promakaným dějem se zápletkama, já se rád podívám na nový fantasy film s pěknýma efektama a zpracováním.
To si dost protirecis oproti tomu co jsi napsal k Avataru....
Ale houby, to byla reakce na to "Dej je uplne o hovne.....:-D", to že napíšu "že děj je super" neznamená, že je promakanej, mě se to líbilo tak jak to bylo, a už tu nebudu spamovat, někomu se to líbí někomu ne, já jsem vzhledem k filmům skromný, už jen při představě jak musela být příprava Avatara náročná.
avatar naprosta vizualni bomba, ocni orgasmus, jediny minus byla spousta klise a romantiky :)
za tři hodky na tři hodky bez pauzy co?:D...AVATARa sem videl v 3D a byl to snad můj největší filmový zážitek....a dej byl taky skvelej...vetsinou filmy co trvaj 2 hodiny tak sou chvílema dost nudný kdezto tady se porád neco delo a happyend taky skvelej...nebyl tak suchej (nevim jak to ríct:)) jak to v poslední dobe vídám....Prostdě pro mě BOMBA*a14*...a klidne si na to zajdu znova
tak sem byl taky na Avataru a moje hodnoceni - naprosta bomba uplne sem nechapal ty efekty vsechno.... dej nehodnotim to je normalka ale to co vytvoril za dokonalej svet umocnenej jeste 3d brylema pulku filmu sem mel otevrenou drzku a rikal si ze to neni mozny....
pro me to je zlomovej film prave tema efektama kterej ukazuje ze filmy muhou byt uplne "jiny" zazitek.....
Denis trošku hovado, škoda, že neumim tak dokonale anglicky abych si přeložil uplně vše....
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru