Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo něco tam chřastilo, načež ta pixla začla vždycky hysterčit a ti dva joudové funět a hekat + americký kecy "oh shit" a "ou maj gat ". Prostě mě to vůbec neoslovilo, působilo to trapně. Nic tam nebylo vidět, ani žádná lekačka,nic...
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan: čéče, mně to nepřišlo taky nějak vyloženě špatný...možná jsi fakt neměl ten správný setting, když ses díval
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spider1029

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja si pamatam ze som pozeral Blair Witch asi ked som mal 14, sam doma o 1 v noci a nebolo mi vsetko jedno...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blair Witch byl dobrej, aspon co si pamatuju .. dvojka byla uz docela picovina, ale ten puvodni prvni dil byl dobrej film ...
Hlavne vicemene originalni napad a zajimavy provedeni s tim, ze se hodne diskutovalo o tom, jestli je to opravdu realny a anebo aspon to misto a ten pribeh se zaklada na pravde ...
BUFU

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Blair Witch byl dobrej, aspon co si pamatuju .. dvojka byla uz docela picovina, ale ten puvodni prvni dil byl dobrej film ...
Hlavne vicemene originalni napad a zajimavy provedeni s tim, ze se hodne diskutovalo o tom, jestli je to opravdu realny a anebo aspon to misto a ten pribeh se zaklada na pravde ...

Souhlasím s BD, ale myslím, že kdybych se na to koukl ted, tak už to asi taky nebude taková pecka jako před těma letama, když to vyšlo...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyhle filmy pracujou s fantazií diváka, pokud od toho člověk čeká, že mu tam režisér všechno naservíruje, tak bude asi zklamaný. Samozřejmě také nejde prostě jenom dělat hodinu a půl bubáka a hovno. Je to o tom budovat postupně atmosféru, pracovat s emocemi, základ je co největší reálnost. Na mě tyhle typy filmů (Záhada BW, Paranormal Activity) fungují víc než sebelíp udělanej horor, kde běhaj zoombie, poletujou duchové a já nevim co všechno. Moje fantazie je v tomhle hodně tvořivá, a jak se říká, nejvíce se bojíme toho, co nemůžeme vidět, takže je-li to dobře podané ponořim se do toho a bojim se jak malej kluk.

Jak píše BD, když přišla záhada blair with, byla to naprostá bomba v tom, že si vůbec dovolili v kině prezentovat "celovečerní film" jako útržky ze záběru ruční kamery. Další věc byly ty mýty kolem toho, např. film o filmu k tomu, který založil onu mystifikaci skutečného příběhu, byl naprosoto geniální. Rozebírala se tam historie té pověry. Určitě to bylo i tim, že sem byl podstatně mladší, ale v tý době to byl pro mě vrchol hororu. Dnes už je podstatně degradován, především následnými pokusy o přiživení se na formátu co blair witch zavedla, přesto i teď po letech to hodnotim hodně vysoko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čuměl jsem třeba na REC, což je taky jakože autentický a to bylo naopak absolutně perfektní, skvělá gradace, napětí, postupě budovaná atmosféra strachu a stísněnosti + dobrý lekačky (když ten týpek zvedal kameru do toho poklopu na půdu, tak jsem se fakt málem posral ). Prostě BW mě nechytla .

PS: Myslím orginál španělskej film [REC], nikoliv americkej remake "Karanténa"
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podobny je i Poughkeepsie Tapes jak to tady nekdo kdysi postoval, to se me libilo stejne jako REC...
A ti co to videli myslite ze to je pravda ? Me to pripadalo docela verohodny
CIZO

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Ty vole za take citacie by som daval BANY

za co chces davat ban? Za spekulaci o incestnim pomeru dvou postav z filmu? :)

Derek Poundstone
CIZO

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Tak jsem konečně viděl postarší film "Blair Witch Project" a musím říct, že větší píčovinu jsem v životě neviděl. Prej kultovní snímek - . Film o dvou teplejch dementech a hysterický krávě, co jí teče sopel z rypáku a je vyděšená z nějakejch klacíků poházenejch okolo stanu.

ten popis me docela rozesmal :) me osobne se ten film libil a docela jsem se i bal, naopak treba u Texas chainsaw massacre jsem myslel ze umru nudou a jen jsem nevericne kroutil hlavou...

v posledni dobe me z hororu zaujal jen film Paranormal activity... hodne neprijemne, me tyhle neviditelne, nehmatatelne veci docela desi

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne ne leden 03, 2010 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
spider1029

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omg, nemyslel som to doslovne, ale take prispevky robia forum dost neprehladne, nemyslis?
agnez

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu záhadu v Blair Witch sem viděl asi ve 12 a už tenkrát mi to přišlo směšné,pořád sem čekal až někdo někoho pořádně zabije a ne že tam bude srdce v koženém vaku a to je vše..
agnez

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi reloaded napsal:
avatar naprosta vizualni bomba, ocni orgasmus, jediny minus byla spousta klise a romantiky :)

Já to stáhnul z netu a přijde mi to píčovina,že jsem to vypnul po 10 min.
Sci-fi mě nikdy nebavilo a vypadá to jako kreslená pohádka,možná to je tou kvalitou špatnou.
agnez

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Gohan napsal:
JOga napsal:
pecina napsal:
JOga napsal:
NUMM3R™ napsal:
Teď jsem to doukal....
On takové 4 metrové hovado a ten hlas....

A hlavně mě připadal, jakoby prošel zvláštní školou

To že cítí ke své matce takovou pokoru a nechce ji zklamat jako jeho otec, vyvolává pocit že je hloupej. Ale když se do toho člověk vžije tak je v tom hloubka jako v málokterým velkofilmu.

Tobě připadá normální, aby dospělej chlap okolo 30-40 spal s vlastní matkou v posteli??

Za určitých okolností proč ne,ale taky nevíme jestli si k ní nešel lehnout protoze se chtel omluvit nebo jestli tam spi porad. A co kdyz jsou chudi a nemaji na dalsi postel?

nebo od te holky odesel proto, ze jeho partnerka je matka a proto s ni spi

Co to je za film,nebo dokument?
Wygh

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:19 pm    Předmět: Re: Kratký film Odpovědět s citátem

agnez:

Wirok napsal:
Nevím, jestli to tu někde už není, ale je to rozhodně zajímavý kratký film:

Jesse Marunde

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: