Jo něco tam chřastilo, načež ta pixla začla vždycky hysterčit a ti dva joudové funět a hekat + americký kecy "oh shit" a "ou maj gat ". Prostě mě to vůbec neoslovilo, působilo to trapně. Nic tam nebylo vidět, ani žádná lekačka,nic...
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Azmodan: čéče, mně to nepřišlo taky nějak vyloženě špatný...možná jsi fakt neměl ten správný setting, když ses díval
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Blair Witch byl dobrej, aspon co si pamatuju .. dvojka byla uz docela picovina, ale ten puvodni prvni dil byl dobrej film ...
Hlavne vicemene originalni napad a zajimavy provedeni s tim, ze se hodne diskutovalo o tom, jestli je to opravdu realny a anebo aspon to misto a ten pribeh se zaklada na pravde ...
Blair Witch byl dobrej, aspon co si pamatuju .. dvojka byla uz docela picovina, ale ten puvodni prvni dil byl dobrej film ...
Hlavne vicemene originalni napad a zajimavy provedeni s tim, ze se hodne diskutovalo o tom, jestli je to opravdu realny a anebo aspon to misto a ten pribeh se zaklada na pravde ...
Souhlasím s BD, ale myslím, že kdybych se na to koukl ted, tak už to asi taky nebude taková pecka jako před těma letama, když to vyšlo...
tyhle filmy pracujou s fantazií diváka, pokud od toho člověk čeká, že mu tam režisér všechno naservíruje, tak bude asi zklamaný. Samozřejmě také nejde prostě jenom dělat hodinu a půl bubáka a hovno. Je to o tom budovat postupně atmosféru, pracovat s emocemi, základ je co největší reálnost. Na mě tyhle typy filmů (Záhada BW, Paranormal Activity) fungují víc než sebelíp udělanej horor, kde běhaj zoombie, poletujou duchové a já nevim co všechno. Moje fantazie je v tomhle hodně tvořivá, a jak se říká, nejvíce se bojíme toho, co nemůžeme vidět, takže je-li to dobře podané ponořim se do toho a bojim se jak malej kluk.
Jak píše BD, když přišla záhada blair with, byla to naprostá bomba v tom, že si vůbec dovolili v kině prezentovat "celovečerní film" jako útržky ze záběru ruční kamery. Další věc byly ty mýty kolem toho, např. film o filmu k tomu, který založil onu mystifikaci skutečného příběhu, byl naprosoto geniální. Rozebírala se tam historie té pověry. Určitě to bylo i tim, že sem byl podstatně mladší, ale v tý době to byl pro mě vrchol hororu. Dnes už je podstatně degradován, především následnými pokusy o přiživení se na formátu co blair witch zavedla, přesto i teď po letech to hodnotim hodně vysoko.
Čuměl jsem třeba na REC, což je taky jakože autentický a to bylo naopak absolutně perfektní, skvělá gradace, napětí, postupě budovaná atmosféra strachu a stísněnosti + dobrý lekačky (když ten týpek zvedal kameru do toho poklopu na půdu, tak jsem se fakt málem posral ). Prostě BW mě nechytla .
PS: Myslím orginál španělskej film [REC], nikoliv americkej remake "Karanténa"
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Podobny je i Poughkeepsie Tapes jak to tady nekdo kdysi postoval, to se me libilo stejne jako REC...
A ti co to videli myslite ze to je pravda ? Me to pripadalo docela verohodny
za co chces davat ban? Za spekulaci o incestnim pomeru dvou postav z filmu? :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tak jsem konečně viděl postarší film "Blair Witch Project" a musím říct, že větší píčovinu jsem v životě neviděl. Prej kultovní snímek - . Film o dvou teplejch dementech a hysterický krávě, co jí teče sopel z rypáku a je vyděšená z nějakejch klacíků poházenejch okolo stanu.
ten popis me docela rozesmal :) me osobne se ten film libil a docela jsem se i bal, naopak treba u Texas chainsaw massacre jsem myslel ze umru nudou a jen jsem nevericne kroutil hlavou...
v posledni dobe me z hororu zaujal jen film Paranormal activity... hodne neprijemne, me tyhle neviditelne, nehmatatelne veci docela desi
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne ne leden 03, 2010 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Tu záhadu v Blair Witch sem viděl asi ve 12 a už tenkrát mi to přišlo směšné,pořád sem čekal až někdo někoho pořádně zabije a ne že tam bude srdce v koženém vaku a to je vše..
avatar naprosta vizualni bomba, ocni orgasmus, jediny minus byla spousta klise a romantiky :)
Já to stáhnul z netu a přijde mi to píčovina,že jsem to vypnul po 10 min.
Sci-fi mě nikdy nebavilo a vypadá to jako kreslená pohádka,možná to je tou kvalitou špatnou.
Teď jsem to doukal....
On takové 4 metrové hovado a ten hlas....
A hlavně mě připadal, jakoby prošel zvláštní školou
To že cítí ke své matce takovou pokoru a nechce ji zklamat jako jeho otec, vyvolává pocit že je hloupej. Ale když se do toho člověk vžije tak je v tom hloubka jako v málokterým velkofilmu.
Tobě připadá normální, aby dospělej chlap okolo 30-40 spal s vlastní matkou v posteli??
Za určitých okolností proč ne,ale taky nevíme jestli si k ní nešel lehnout protoze se chtel omluvit nebo jestli tam spi porad. A co kdyz jsou chudi a nemaji na dalsi postel?
nebo od te holky odesel proto, ze jeho partnerka je matka a proto s ni spi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru