Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
m4l

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
yazi reloaded napsal:
avatar naprosta vizualni bomba, ocni orgasmus, jediny minus byla spousta klise a romantiky :)

Já to stáhnul z netu a přijde mi to píčovina,že jsem to vypnul po 10 min.
Sci-fi mě nikdy nebavilo a vypadá to jako kreslená pohádka,možná to je tou kvalitou špatnou.

to je divny ze se ti ten film nelibil
film kterej je delanej do kin na 3d brejle a ty ho stahnes v nejaky shit kvalite.... ten film je o zazitku z efektu, zajdi do kina doma na pc bych ho taky ani nedokoukal....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
agnez

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:32 pm    Předmět: Re: Kratký film Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
agnez:

Wirok napsal:
Nevím, jestli to tu někde už není, ale je to rozhodně zajímavý kratký film:

To je film?Jakože o tom že Dennis je dement,podle toho jak se chová
owar

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ma smysl jit na Avatar do IMAXu nebo je to stejný jako v obyčejným 3D kině a rozdíl v tom zas az tak neni?
Wygh

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:41 pm    Předmět: Re: Kratký film Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Wygh napsal:
agnez:

Wirok napsal:

cituji: "Co to je za film,nebo dokument?"

mně je tvůj názor u prdele, jen jsem ti odeslal odpoveď na tvůj dotaz.

Jesse Marunde
agnez

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
agnez napsal:
yazi reloaded napsal:
avatar naprosta vizualni bomba, ocni orgasmus, jediny minus byla spousta klise a romantiky :)

Já to stáhnul z netu a přijde mi to píčovina,že jsem to vypnul po 10 min.
Sci-fi mě nikdy nebavilo a vypadá to jako kreslená pohádka,možná to je tou kvalitou špatnou.

to je divny ze se ti ten film nelibil
film kterej je delanej do kin na 3d brejle a ty ho stahnes v nejaky shit kvalite.... ten film je o zazitku z efektu, zajdi do kina doma na pc bych ho taky ani nedokoukal....

Možná že v 3d to bude ok..Jenže už ten dej byl nudný.Moc nemusím sci-fi a ty animované nebo jaké psotavičky,uvidíme..
agnez

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 5:44 pm    Předmět: Re: Kratký film Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
agnez napsal:
Wygh napsal:
agnez:

Wirok napsal:

cituji: "Co to je za film,nebo dokument?"

mně je tvůj názor u prdele, jen jsem ti odeslal odpoveď na tvůj dotaz.

Já se jen ptal,protože ten film nechápu.
Deviator

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez: avatar je pouze totálně komerčně protlačovaný film, všici to viděli všici to musí vidět, mě osobně to nezajímalo už při traileru, konkrétně po objevení těch modrých kreslených postaviček.
Víš jak žeru scifi, tohle je pro mě animák
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Podobny je i Poughkeepsie Tapes jak to tady nekdo kdysi postoval, to se me libilo stejne jako REC...
A ti co to videli myslite ze to je pravda ? Me to pripadalo docela verohodny

Poughkepsie tapes je fake dokument. Viděl jsem to předevčírem, taky se mi to docela líbilo. Ty "amatérský" záběry co točil ten vrah byly až nechutně reálný. Je to i na netu, že to není podle pravdy (jako všechy tyhle filmy jsou vymyšlený hovadiny, včetně TCM u kterýho je spousta lidí schopna se do krve hádat, že je podle pravdy)
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
ShawnRay napsal:
Podobny je i Poughkeepsie Tapes jak to tady nekdo kdysi postoval, to se me libilo stejne jako REC...

Poughkepsie tapes je fake dokument. Viděl jsem to předevčírem, taky se mi to docela líbilo. Ty "amatérský" záběry co točil ten vrah byly až nechutně reálný. Je to i na netu, že to není podle pravdy (jako všechy tyhle filmy jsou vymyšlený hovadiny, včetně TCM u kterýho je spousta lidí schopna se do krve hádat, že je podle pravdy)

Aha, ja sem si myslel ze to je real..
a co je to to TCM ?
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
ShawnRay napsal:

je vidět, že máme zcela opačné chutě. Mě právě REC tolik neoslovil, naposledy jsem se lekl, jak na ně vyletěla ta tlustá ženská, což byl ještě ten moment překvapení a potom, už sem jen kontroloval čas do konce obrazně řečeno. Bylo to spíš napětí jako u nějakýho akčního filmu - pár lidí v zavřenym baráku na celou sortu zoombie, než, že by se bylo čeho bát a celkem povedených 5 minut v závěru, to už moc nespravilo. Je i REC2 viděl někdo? Mě to po tý jedničce odradilo, tak by mě zajímalo jak si to vůči jedničce stojí? horší, lepší, stejný?

Alespoň že na Poughkepsie tapes jsme se shodli, tenhle film je tak dobrý, resp. reálný, že i když vim, že je to fake, tak už to nechci vidět znovu. Asi tejden sem to nemohl dostat z hlavy, pořád jsem přemejšlil, nad tim peklem co si musela prožít ta jeho hlavní oběť a děsil jsem se toho, že se tohle někde ve světě opravdu může dít, a dost možná děje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Azmodan napsal:
ShawnRay napsal:

Aha, ja sem si myslel ze to je real..
a co je to to TCM ?

Texas Chainsaw Massacre . Nemůžu si pomoct ale českej překlad "Texaský masakr motorovou pilou" mi zní jako když někdo škrábe nehtama po tabuli.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lepší je "Brněnský masakr zubařskou vrtačkou"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Asi tejden sem to nemohl dostat z hlavy, pořád jsem přemejšlil, nad tim peklem co si musela prožít ta jeho hlavní oběť a děsil jsem se toho, že se tohle někde ve světě opravdu může dít, a dost možná děje.

Tohle je přesný, taky mě to dost zasáhlo. Dost mě dostala scéna když se ta ženská sprchovala a ten vrah tam nastražil tu kameru a schoval se do za ty dveře...fuj to byl hnus. Pak jsem se nemohl půl dne zbavit pocitu, že mě někodo natáčí a číhá někde v koutě schovanej.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo Poughkepsie tapes me taky vic oslovil, v tom Recu behaly jen zombici a uz to byla nuda, ale i tak oba filmy povedeny, neznate jeste nejakej takovej ? ten rec2 zkusim
EDIT:nemate nejakej link na ten REC2: co sem hledal tak vsude spatna kvalita
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Jojo Poughkepsie tapes me taky vic oslovil, v tom Recu behaly jen zombici a uz to byla nuda, ale i tak oba filmy povedeny, neznate jeste nejakej takovej ? ten rec2 zkusim
EDIT:nemate nejakej link na ten REC2: co sem hledal tak vsude spatna kvalita

Tenhle tip asi nebude žádná novinka, ale přece jenom :

www.studna.net
www.horror.cz

Konkrétně na Horror.cz, jsem narazil na poměrně velký množství slušnejch filmů, dokonce i to jejich hodnocení tam se vcelku shoduje se skutečností.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: