|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 3:16 pm Předmět: Re: Posilovani+strava |
|
|
| Muck napsal: | Takze chodim do posilky 3x tydne,delam objem. 3x denne po 3 hlavnich jidlech (snidane,obed,vecere) si davam proteinak nebo sacharidak ,proste to kombinuju.
Ted popisu moji celodenni stravu:Snidane-michana vajicka,chleba +sacharidak.
Obed-Maso,ryze,salat,+proteinak
Svacina-tvaroh,jogurt,mandarinka
Vecere-Maso ,ryze + proteinak
Je mi 16 let mam 172 cm a vazim priblizne 61-63kg chci pribrat na 70-75kg poradte jestli mam dobry jidelnicek .Diky |
proc davas proteinak k pevnemu jidlu kde mas maso?
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 3:19 pm Předmět: Re: Posilovani+strava |
|
|
| Muck napsal: | Takze chodim do posilky 3x tydne,delam objem. 3x denne po 3 hlavnich jidlech (snidane,obed,vecere) si davam proteinak nebo sacharidak ,proste to kombinuju.
Ted popisu moji celodenni stravu:Snidane-michana vajicka,chleba +sacharidak.
Obed-Maso,ryze,salat,+proteinak
Svacina-tvaroh,jogurt,mandarinka
Vecere-Maso ,ryze + proteinak
Je mi 16 let mam 172 cm a vazim priblizne 61-63kg chci pribrat na 70-75kg poradte jestli mam dobry jidelnicek .Diky |
Podla mna je to nezmysel. Radsej si to daj medzi jedlami protak kedze uz pri jedle prijmes dostatok bielkovyn a telo ti ajtak nedokaze vsetky spracovat... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
1. Nechápu, proč to píšeš sem...
2. Jídelníček máš špatný a plný zásadních nedostatků, takže bych Ti doporučoval si pročíst sekci začátečníci... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: po leden 04, 2010 3:21 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo Professional WPI 90 ? Uvažuju o něm z přechodu z Vitalmax CFM protein 82.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: po leden 04, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
Cus, koupil jsem MATRIX a je tam nejaka velka odmerka je to opravdu jen 30g?DIk
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 04, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Cus, koupil jsem MATRIX a je tam nejaka velka odmerka je to opravdu jen 30g?DIk |
NUTRITION FACTS:
Serving size: 1 level scoop (30g) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 04, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
Konecne protein, ktery dela mega penu  WHEY PROTEIN 80 od Promilu. Koupil jsem 2x coko, sice by mohl byt cokoladovejsi, ale sladidla to spravi, ale hlavne ze pění :)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:10 pm Předmět: |
|
|
ma nekdo zkusenosti s Optimum Nutrition 100% Whey Proteinem ? _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: út leden 05, 2010 8:30 am Předmět: |
|
|
| Jakub.M napsal: | | ma nekdo zkusenosti s Optimum Nutrition 100% Whey Proteinem ? |
Je to velmi chutny protein, s vybornou rozpustnostnou. Mal som od tejto znacky uz niekolko roznych prichuti a vzdy som bol spokojny (aj ked banan mi az tak nechutil).
Ochutnal som zatial Champion nutrition, Smartlabs a ON, pricom ON radim na prve miesto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út leden 05, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Prdka27 napsal: | | Cus, koupil jsem MATRIX a je tam nejaka velka odmerka je to opravdu jen 30g?DIk |
NUTRITION FACTS:
Serving size: 1 level scoop (30g) |
Prave sem myslel 1 level odmerky je 30g a cela treba 50g..
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út leden 05, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Frozz. napsal: | | Prdka27 napsal: | | Cus, koupil jsem MATRIX a je tam nejaka velka odmerka je to opravdu jen 30g?DIk |
NUTRITION FACTS:
Prave sem myslel 1 level odmerky je 30g a cela treba 50g.. |
level? už ty PC hry nehraj... je to normální odměrka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 05, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | Prdka27 napsal: | | Frozz. napsal: | | Prdka27 napsal: | | Cus, koupil jsem MATRIX a je tam nejaka velka odmerka je to opravdu jen 30g?DIk |
NUTRITION FACTS:
Prave sem myslel 1 level odmerky je 30g a cela treba 50g.. |
level? už ty PC hry nehraj... je to normální odměrka. |
eschaia: on ten level nemyslel česky, ale anglicky, chudák nech ho, citoval můj post _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 8:24 pm Předmět: bla |
|
|
cau ludia mam taku otazocku, kolko vydrzi rozmiesany protein vo vode? napriklad ked ho rano rozshakujem s vodou a vezmem si ho do skoly a tam ho vypijem poobede...stane sa s nim nieco za ten cas? (okrem mozneho vyliatia)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|