|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: ne leden 10, 2010 4:32 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se večer díval na toho Univerzálního vojáka regeneration a velká spokojenost.Sice minimum příběhu ,hodně pěkná akce a kaskadérský kousky,ale vcelku bych řekl že dobře odvedená práce.Tak nějak mi to padlo do noty no. _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BIG Lebowski
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
nema nekdo nejake informacie o Neporazitelny 3???uz to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Russ
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
Arnie (CZ): Super atmosféra
|
|
| nahoru |
|
 |
Russ
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
Teď sem konečně sehnal film "Umírání za dlouhého dne". Je to válečnej film ze 68 a je to neskutečná pecka. Kdysi dávno sem náhodou viděl na ČT2 a konečně ho mám ve své sbírce. Doporučuju
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem konecne prvne videla hrany film ve 3D a musim rict, ze celkem dobre, nejsem z toho az tak uplne unesena jako nekteri, ale rozhodne se mi to libilo nejen efekty, ale i pribehem. Svet, ve kterem se to odehravalo byl moc pekne udelany a velice zvlastne, prvni polovicka filmu me lehce nudila, ja jsem typ, kteremu se libi ve filmu nejaka akce, coz prvni polovicka moc neobsahovala, taky mi vadilo, ze chvilema se to odehravalo ve svete pandorskych domorodcu a chvilema v lidskem svete, ale jakmile se to vicemene presunulo do toho lesa, tak si me to cim dal vic zacinalo ziskavat. Docela se mi libi, ze ve filmech od Camerona je znazornena lidska povaha, takova jaka opravdu je, rozhodne se mu ten film povedl o tom neni pochyb, ale dle meho nazoru je to film vyslovene do kina, doma nevim, jestli se nekdy podivam. Takze zaverem bych ho ohodnotila 9/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
crazym
|
Zaslal: po leden 11, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
Samec, to bylo na pobavení dobrý :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po leden 11, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
Law Abiding Citizen : 10/10,tento film ma zase po dlhej dobe prebral.Jamie Foxx a Gerard Butler podali vyborny vykon. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
fwgman

|
Zaslal: út leden 12, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Tak jsem se večer díval na toho Univerzálního vojáka regeneration a velká spokojenost.Sice minimum příběhu ,hodně pěkná akce a kaskadérský kousky,ale vcelku bych řekl že dobře odvedená práce.Tak nějak mi to padlo do noty no. |
Na akční film fakt slušnej počin. Filmaři dle ověřeného konceptu angažovali do vedlejšek profesionální zápasníky. Uvidíme, jestli se jim podaří prorazit jako nová generace akčních představitelů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 13, 2010 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 13, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 13, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
Neni to natocene podle hry? vim ze se jedna hra jmenuje Alone in the dark.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
Jop, je to podlé té hry.
Uwe Boll natočil, ještě Far Cry a Postal.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Já jsem ještě žádnej film neviděl....na nějak kouknu a pak posoudim. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|