|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | krasna zranice s podobne prasackyma kolegama...Lososovy tatarak, klasicky tataracek z vynikajici svickove, palacinky..to mame za Slavkov...a v K1 jeste carpaccio ze svickove a dalsi palacinky ... no a tedka to zapijim jahodovym shakem z Maca ...
Sem hnusny tlusty prase, nikdo me nema rad, ale miluju tenhle zivot !! :D |
Že ty se s toho jednou totálně posereš Prožereš celou výplatu ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
Výborně, někdy v druhý třetine prohrávala a tohle je super. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Kometa |
Presne tak , ikdyz jim nefandim, tak me nepokazily tiket a beru 3 kilecka
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
Jediněěě Tééésla....jediněěě Téééésla....jediněě Tesla z Pardubic ... bum bum :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne leden 10, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
Láhodná a brutální svalovka zad ze včerejšího odhazování závějí u baráku  Ta příjemná bolest mi chyběla jak cyp... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 10, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 11:19 pm Předmět: |
|
|
Jel výborně . Northuga včera zničil, dneska ho dorazil. Včera ho povodil na vařené nudli a dneska mu nedal ani čichnout . Ale překvapenej nejsem, protože o tom vítězství podle mě rozhodl už včera...
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: ne leden 10, 2010 11:28 pm Předmět: |
|
|
Já bych se zase tak neradoval. Ukáže se na OH, myslim si, že ostatní se jen tak lehce připravovali a rozbalí to právě až tam
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po leden 11, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
Nedavno tu byla nostalgicka debata o ZXspectrum... na tehle strance jsou ke stahnuti hry s emulatorem... http://www.worldofspectrum.org/ _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 11, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
co to? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 11, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
To je výbornej web (asi nejlepší co je), stahoval jsem z něj ještě když jsem to Spectrum měl :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|