LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já radima znám, ale všichni co tančí 10 let na špičce sou "šílení"
Roumec

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Je to takova tezka deformace, treba michal drha si cpe kalhoty do ponozek, kdyz jde ven
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4l

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec napsal:
LJ napsal:
Je to takova tezka deformace, treba michal drha si cpe kalhoty do ponozek, kdyz jde ven

hele tos nevidel nektery modely "el dzeje"

LJ

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

klasikaa ...
Roumec

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vskutku zajimave Na me se to taky zatim nak zvlast neprojevuje, ale posledni dobou zjistuju ze obcas nosim veci, ktery bych na sebe rok zpatky zaboha nevzal =D
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak v tomhle bych nešel ani o půlnoci vynést koš.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
LJ

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Tak v tomhle bych nešel ani o půlnoci vynést koš.
ta fotka trochu zkresluje, je z léta, bylo teplo, fialová košile a plátěný kalhoty, je to lehký a středně přihřátý ... akorát ty boty sou trošku divočejší, ale m4l je miluje
LJ

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 15x79kg, 12x79kg PR
tlaky na ramena na stroji 2x15x25kg
stahování horní kladky 2x15x45kg
stahování tricepsové kladky 2x15x27,5kg
přítahy kladky s oporou hrudníku 2x15x40kg

Dneska regulérně intenzivní trénink, nestihl jsem se od 6 od rána zastavit a tak jsem musel odcvičit za 20 minut . Každopádně bench ok, druhé série sem bez jištění nechtěl nic hrotit. Je čas přejít na 10kové série .
LJ

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska ráno extra trénink. Vykládal sem zásilku oblečení. 30x25kg balík do prvního patra . Ráno se mi spustila krev z nosu, asi brzo umřu .
LJ

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2009 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nesnáší nošením balíků. Odbavili jsme snad 1000 balíčků během vánočního tejdne. Něco mi ale stejně tahle komédie dala, totiž při cestách Neměckem jsem si zamiloval MCCafé a přišel konečně na chuť BurgerKingu . Kdo nezná, MC Café je vlastně takovej hezčí a čistej mekáč s vlastní luxusní cukrárničkou . Jinak v sobě cítím sílu, TH 102kg a díky oprášení němčiny (diese grosse wurst ist zer shoen, zwei mal bitte! ) konečně budu moct povzbuzovat v posilovně v cizím jazyku
LJ

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 10x40kg, 10x50kg, 5x55kg, 5x60kg, 5x65kg, 5x70kg, 5x75kg, 5x80kg, 5x85kg
iso peckdeck 15x35kg, 10x50kg, 5x60kg, 5x70kg
přítahy kladky s oporou hrudníku 10x35kg, 5x50kg, 5x60kg

Dneska po vánoční přestávce první trénink na rozehřátí. Žádný děsivosti, pěkně v klídečku, rezerva velká, TH sportovních 100kg .
LJ

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
75 minut latina

Marná sláva, na 100kg to je furt docela rychlý . Jinak ale mám novýho dietního favorita, crispy chicken od BK, je to dobrý a sním i tři
LJ

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2010 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench up to 5x89kg
iso peckdeck up to 5x85kg (plnej kotel)
stahování horní kladky paralelní nástavec up to 5x65kg

Box
chtěl jsem jet něco tabatou, ale po první minutě zběsilých trojkombinací mi došlo, že to dneska po 8 chlebíčcích na snídani nemá cenu , tak sem si bouchal do pytle a u toho skákal přes švihadlo

Dneska po týdnu opět posilovna, pořád šmrdlání, přidal sem proti minulýmu týdnu, rezervy tam pořád jsou, nejsem z marcupánu.

Jinak mám takový jako předsevztetí do letoška, kromě toho že budu bohatej a nebudu nic dělat, tak že taky neumřu na obezitu, takže bych rád omezil jídelníčky á la 5 zastávek denně na benzínkách, z toho 3x fastood a 2x poctivá německá šlichta , ale pořád se mi to nedaří, asi si najmu Vítka Chaloupka . TH sice pořád 100kg, ale fyzička ani ledviny a játra na tom asi nebudou nejradostněji.
LJ

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2010 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bonusová fáze tréninku
šikmý bench na triceps up to 3x75kg
chestpress up to 5x70kg
tricepsové stahování kladky rehab
pár hopsů se švihadlem

Sauna
3 kolečka, bonus byla venkovní sauna, kdy pod ochlazovacím bazénku mi sníh připadal hřejivej .

Neodolal jsem a v rámci relaxace jsem se ještě zlehka protáhl v posilovně. K ničemu to není, ale pocit jsem měl dobrej
LJ

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2010 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
Latina 90 minut

Dneska trošku ostřejší tempo, přišli dva trenéři z fitka v Holmes Place že si to taky zkusí. Jedním z trénérů byla hubená žena, 23, opálená, pěkný přednosti, takže jsem ač zarostlej a neostříhanej kmital jak Baryšnikov, aby to mělo styl .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: