Hovězí maso


Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hovězí maso  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hovězí maso
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jíte hovězí maso?
Pouze v objemu
26%
 26%  [ 13 ]
Pouze v dietě
0%
 0%  [ 0 ]
V objemu i v dietě
65%
 65%  [ 32 ]
Nejím
8%
 8%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 49

Autor Zpráva
Bucci


PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2004 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JohnBlbec napsal:
Sauron napsal:
Hovězí, jedině hovězí je maso ..... Maso ... MAso ... MASo ... MASOOOO ...

... kuřecí a králičí je suchá odporná sračka, z prasete zežeru klidně i půl včetně krvavýho ještě neuvařenýho prejtu - někdo to na zabíjačce ochutnat musí, ale kráva

jedině kráva, kravka, kravička, biftek, tatarák, cHateaubriand, roštenec, roastbeef, závitky, znojemská, gulááááážž ....


SORRY. PROSTĚ NEJLEPŠÍ RYBA DĚLÁ BÚÚÚÚÚÚÚ


co je to Hateaubriand? :o)))
to je chateaubriand (čte se to šatóbrián) a je to super steak (ale taky dost mastnej $)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smahy


PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2004 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jim často steaky z zadního hovězího.Občas ani ten tataráček neuškodí...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zelenypes


PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2004 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bucci napsal:
JohnBlbec napsal:
Sauron napsal:
Hovězí, jedině hovězí je maso ..... Maso ... MAso ... MASo ... MASOOOO ...

... kuřecí a králičí je suchá odporná sračka, z prasete zežeru klidně i půl včetně krvavýho ještě neuvařenýho prejtu - někdo to na zabíjačce ochutnat musí, ale kráva

jedině kráva, kravka, kravička, biftek, tatarák, cHateaubriand, roštenec, roastbeef, závitky, znojemská, gulááááážž ....


SORRY. PROSTĚ NEJLEPŠÍ RYBA DĚLÁ BÚÚÚÚÚÚÚ


co je to Hateaubriand? :o)))
to je chateaubriand (čte se to šatóbrián) a je to super steak (ale taky dost mastnej $)


Chateaubriand je kus svíčkový upečenej podle přání hosta (krvavej, středně propečenej,...)-přkládá se to jako dvojitý biftek-dostaneš 2 šikmý řezy masa, který ti musí číšník nakrájet před tebou....

A pokud jde o můj názor na úpravu hovězího-myslím,že je nejlepší ho uvařit, udělat si k tomu těstoviny a pořádnej kotel rajský omáčky a přežrat se k prasknutí....:). Ale vážně-nejlepší způsob přípravy masa je vaření.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prochy


PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2004 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na nejen pekne opecenou hovezi svickovou si obcas zajdu do "eat all you can"
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mike Tyson


PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2004 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prochy napsal:
na nejen pekne opecenou hovezi svickovou si obcas zajdu do "eat all you can"


to zni moc dobre ale asi to nebude vedle GOLDS Gymu
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prochy


PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2004 3:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
Prochy napsal:
na nejen pekne opecenou hovezi svickovou si obcas zajdu do "eat all you can"


to zni moc dobre ale asi to nebude vedle GOLDS Gymu



jj, tady lidi moc do hoveziho nejdou, ze zacatku jsem musel toho borce pobizet, aby se nestydel a na ten talir poradne nalozil, pak si zvyknul
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Alena


PříspěvekZaslal: út červen 22, 2004 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kráva je dobrá. Je to výborný houževnatý maso, dá se z toho udělat leccos. Nejdu do horšího masa než do zadního, všechno ostatní je buď na můj vkus příliš tlustý nebo prorostlý tukem a to mi moc nejede. Docela mě překvapilo, že je svíčková tak tučná. Láska k hovězímu se u nás dědí, již moje 5letá dcera má nejradši "kravičku s rejží"., nad ostatním masem ohrnuje svůj zmlsanej nosan. Je to ale pakárna to vařit. Nepoužívám papiňák, protože to rozvaří na hadry a omáčka mi z toho nechutná a na normální plotně se kilo masa dělá 4 hoďky. Doma to spíš dělám s nějakou omáčkou nějaký plátky, na steaky přeci jen do hospůdky, na to si netroufnu. V době, kdy jsem závodila jsem si třeba jen navařila flákotu a jedla jí jen tak - místo salámu. Prej ty krevní skupiny 0 potřebujou dlabat červený maso, takže mám i vejmluvu, proč to dlabu v takovejch kvantech.
Na mletý maso bych si dala bacha. Semele se tam opravdu všechno. Je to tučný jak blázen. Pokud hlídáš tuky, tak zakup mlýnek.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miguelito


PříspěvekZaslal: út červen 22, 2004 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JEDNODUCHA POMOC - Z MLETEHO UDELAT KULICKY A UVARIT JE...
TUK SE KRASNE VYVARI.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LUC


PříspěvekZaslal: st červen 23, 2004 8:09 am    Předmět: Re: Hovězí maso Odpovědět s citátem

Bajola napsal:
Vždy jsem měla zato, že nejlepší hovězí část, co se výživových hodnot týče, je svíčková. Chtěla jsem v tom mít jasno, tak jsem jednotlivé části seřadila a evidentně nejlépe (nejméně tuku, nejvíce bílkovin) z toho vyšel bok , kýta a krk . Svíčková v závěsu za nimi. Jde ovšem o to, jak jsou tyto části v praxi náročné na přípravu a vůbec použitelné.

Které části hovězího z níže uvedených jíte?

Jak je nejčastěji připravujete?

Které části doporučujete konzumovat a jakým stylem je upravit, aby takové jídlo vyhovovalo co nejvíce požadavkům fitness stravy?

Jaký máte názor na balené mleté hovězí maso?


Hovězí – seřazeno dle množství bílkovin (B - T)

roštěnka ................. 29 ..... 14
svíčková pečeně ..... 26 ..... 18
svíčková ................. 21 ...... 8
krk ......................... 21 ...... 5
kýta ....................... 21 ...... 4
bok ........................ 19 ...... 1
žebra ..................... 19 ..... 15
jazyk uzený ............ 19 ..... 24
jazyk ...................... 16 ..... 17
zadní ...................... 15 ..... 10
ledvinky .................. 15 ...... 8
kližka ..................... 14 ....... 6
plec ........................ 13 ...... 7
přední ..................... 12 ..... 13

Hovězí – seřazeno dle množství tuku (B - T)

bok ......................... 19 ...... 1
kýta ........................ 21 ...... 4
krk ......................... 21 ....... 5
kližka ...................... 14 ...... 6
plec ........................ 13 ...... 7
svíčková .................. 21 ..... 8
ledvinky .................. 15 ...... 8
zadní ....................... 15 ..... 10
přední ..................... 12 ..... 13
roštěnka ................. 29 ..... 14
žebra ...................... 19 ..... 15
jazyk ...................... 16 ...... 17
svíčková pečeně ...... 26 ..... 18
jazyk uzený ............. 19 ..... 24

Pro upřesnění, dietou zde nemíním dietu na soutěžní prkna. Jde mi o to, zda vůbec někdo v dietě konzumuje hovězí maso či jenom a pouze kuřecí.


ty údaje z tabulek nebývají vždycky úplně směrodatný,protože se velmi často liší.Červený masa mají každopádně,i když se jedná o libový,dost tuku.Dávám ho ale i v dietě,protože mimo nesmírně kvalitních bílkovin,obsahuje ATP (adenosintriphosfát),který se zásadně podílí na rozvoji pohybovýho aparátu.Dělá přesně to,čemu dávní předkové říkali "síla v mase".V souvislosti s drůbežím tenhle termín asi neuslyšíš.U řady kulturistů bejvalo zvykem konzumovat ho v dietě i syrový,v podobě tataráku.Při pravidelný konzumaci se ta síla z masa" opravdu projeví.To je v dietě sampozřejmě příjemný.Nechci říct,že by jsi v dietě zesílela,ale spíš to,že to slábnutí,může bejt pozvolnější.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirces


PříspěvekZaslal: st červen 23, 2004 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chateaubriand:hlavne je to v gramazi,jelikoz biftek ma 200g a Šaťák 400g
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zacatecn1k


PříspěvekZaslal: st červen 23, 2004 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirces napsal:
Chateaubriand:hlavne je to v gramazi,jelikoz biftek ma 200g a Šaťák 400g

no nevim jestli je biftek nejak hmotnostne omezenej, ja chodim treba na 500gr a na chuti mu to neubere
_________________
My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirces


PříspěvekZaslal: po červen 28, 2004 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To zacatecnik:Ver mi, ze je protoze 500g kus masa se jmenuje T-bone steak.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mára


PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aspoň, že mám známý v masně takže o maso neni nouze...
_________________
Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hovězí maso Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: