PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2010 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam rad huste a kremove proteiny, ale krome asi Weidra zadny takovy nesplnuje me pozadavky a i toho si stejne upravuji :)
Ale prisel jsem na jednu super vec (trochu i diky daymoonovi), jak udelat z vodnateho proteinu pekne kremovy, nadychany a husty.
Napr. muj recept k vlockam respektive ovesne kasi udelane z nich na vecer pred spanim. 50g cokoladoveho proteinu, acidofilni mleko (1,5% tuku), trochu tvarohu, umele sladidlo, ledova voda, cokoladova prichut (jelikoz je toho uplne vrchovaty sejkr, tak si to jeste hodne dochucuji coko. prichuti a sladidly ), opravdu lahoda

A prosim bez blbych kecu, nikomu to nevnucuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
M.E.M.P.H.I.S

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 12:31 am    Předmět: Jaký protein ? Odpovědět s citátem

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na vaše názory na protein Pure Whey od Champion Nutrition

- minule jsem měl Laktofit 65 od Promilu , který nebyl chuťově nejhorší, ale musel jsem ho míchat v mixéru, což bylo dost nepraktické, kdybych si ho chtěl vzít do školy nebo někam s sebou.

Takže mě zajímá u Pure Whey - rozpustnost, chuť (čokoláda, cookie), kvalita podle vás

- nebo by jste dali přednost něčemu jinému ?

- je to pro mě celkem dost peněz tak mě zajímají vaše zkušenosti.

Díky za názory.
ignasov

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne som mal cookies od championa, v porovnani s inzmi proteinmi co som mal je chutovo dost sladky, rozpustnost bezproblemov, das do sejkra pretrepes pat desat sekund a mozes pit...ako zjaden zazrak, proste protein. chutovo nebol zly, bol sladky no...oproti takemu dymatize elite je sladky dost....mozno len ta prichut cookies, ine som nemal..
ygg

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S Championem chybu neuděláš, ale do cookies bych nešel, nejsu Draper:-). Je fakt dost sladká a celkem brzy by mi lezla krkem, pokud chceš něco výraznějšího, tak cocoa-mochaccino je ok, jinak zbytek jsou klasiky, které se dají i dlouhodobě.
Ale ne každý je mlsný jako já
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Champion super, mam cokoladu, je moc dobra, navic za cenu za jakou se dnes da sehnat moc neni co resit...

Derek Poundstone
Bernhard

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

teď mám objednaného burákového championa,tak uvidím
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Champion je opravdu the best ...
Tedka mam rozpity .. za dva roky nepretrzityho piti se mi to jeste nezhnusilo ...
Nejlepsi rozpustnost, nejlepsi chut, stravitelnost ... vsechno ...

Navic za 790Kc neni co resit ...
michal33

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 12:59 pm    Předmět: protein Odpovědět s citátem

Zdravim, ma nekdo zkusenosti s proteinem "Whey Protein Concentrate"

chut, rozpustnost a kvalita celkove?

budu do toho pridavat jeste maltu, takze pokad by jste vedeli o nejakym "lepsim" tak reknete, docela jeste premyslim o tom champion...
I.N.G.

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 2:25 pm    Předmět: Re: proteiny 2 Odpovědět s citátem

joni napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-2815-whey-protein-blend.html

Cena je dost dobrá, tak jsem si říkal že bych ho vyzkoušel, jde mi hlavně o to jestli se dobře rozpouští a dobře chutná.

Před pár dny mi příchuť banán taky dorazila. Jsem příjemně překvapen: rozpustnost naprosto bezproblémová (míchám to ve vodě), chuť opravdu banánová. Dokonce mi ze šejkru upíjela moje 4letá dcera s velmi mlsným jazýčkem, to mě dost překvapilo. Před tím jsem měl od Scitec Nutrition "100 % Whey Protein" vanilku a když to srovnám, tak je to chuťově remíza (oboje OK,oboje poměrně sladké), akorát že cenově je "All The Whey" úplně někde jinde.
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Champion je opravdu the best ...
Tedka mam rozpity .. za dva roky nepretrzityho piti se mi to jeste nezhnusilo ...
Nejlepsi rozpustnost, nejlepsi chut, stravitelnost ... vsechno ...

Navic za 790Kc neni co resit ...

To jsem si rikal taky, kdyz jsem je asi rok a pul v kuse kupoval, ale pak jsem zkusil jine a dnes uz bych asi Championa nekoupil. Je vyborny to ano, ale jine proteiny
jeho chut predcily, alespon u me.....
Samozrejme je to vec nazoru, 100 lidi, 100 chuti, takze nama moc cenu depatovat o tom, jaky je chutove the best...
Číča

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mate zkusenosti s tim,co se ted objevilo na webu? Je to hodne dobra cena :)
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6378-80procentni-protein-za-789-kc-s-garanci-kvality-all-the-whey.html
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
I.N.G.

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Mate zkusenosti s tim,co se ted objevilo na webu?

Podívej se o 2 příspěvky nahoru.
aptor

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začínal jsem kdysi na laktofitu, chuťově býval hodně mdlý, teď už se polepšili, je tak průměr. Champion taky průměr. Největší blivajz, který bych nechtěl ani za darmo je dymatize. Nejlepší chuť, rospustnost, krémovitost co jsem kdy měl a do teď používám je 100% iso whey Biotech. Kupuji jen čoko.
Číča

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Číča napsal:
Mate zkusenosti s tim,co se ted objevilo na webu?

Podívej se o 2 příspěvky nahoru.

Sakra,prestoze jsem se predtim koukal,prehledl sjem :) Dekuji
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
PSG

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 11:50 am    Předmět: Re: PROTEINY II. Odpovědět s citátem

Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s Whey Protein Blend ,,,

Jaké je dávkování, a jestli je spokojen,,

Váhám zda si ho mám koupit také,,,

myslím si že musím hlavně doplňovat bílkoviny,,

Zajímá mě jestli se bere hned po treninku,, protoze jsem nekde slysel, ze po posilovne by se mely hlavne prijmout sacharidy,, a az tak po hodine bilkoviny.,, ?

Dekuji za rady,,,

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: