|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 10:29 am Předmět: |
|
|
HIMYM je jeden z uplne nejlepsich serialu, co sem kdy videl a kdo rika ze je to blbost tak je omezenej trouba a urcite nevidel vic jak 1 dil :-X
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
parf

|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | HIMYM je jeden z uplne nejlepsich serialu, co sem kdy videl a kdo rika ze je to blbost tak je omezenej trouba a urcite nevidel vic jak 1 dil :-X |
Ovsem od druhy poloviny 4. serie hodne pokulhava a dostava na prdel prakticky od vseho... je ale fakt, ze prvni tri serie jsou hodne dobry, v ty dobe byl lepsi snad jen Scrubs... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
poslední dobou mě krom stálic hodně zaujal , nevím jestli to někdo tady zminoval , seriál FlashForward ( http://www.csfd.cz/film/259920-flashforward/ ) ... doporučuju teda.... _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | | Oddo napsal: | | HIMYM je jeden z uplne nejlepsich serialu, co sem kdy videl a kdo rika ze je to blbost tak je omezenej trouba a urcite nevidel vic jak 1 dil :-X |
Ovsem od druhy poloviny 4. serie hodne pokulhava a dostava na prdel prakticky od vseho... je ale fakt, ze prvni tri serie jsou hodne dobry, v ty dobe byl lepsi snad jen Scrubs... |
jsem velky fanda toho serialu a nesouhlasim s tebou ne vazne opravdu se mi libej vsechny serie stejne.....pro me nejlepsi serial
suit up
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 6:21 pm Předmět: |
|
|
Fakt? Musim rict, ze tri prvni serie znam zpameti, tolikrat jsem je videl, ale od poloviny ctvrty se mi fakt zaclo zdat, ze to strasne ztraci stavu a bohuzel to pro me tak nejak trva az do ted (ale s poslednimi dily se zacina zdat, ze by se zase mohli zvednout)
nicmene abych nebyl tolik OT: momentalne si ted predevsim ujizdim na 6. serii House, ktera mi ze vsech prijde zatim nejlepsi:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: so leden 02, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: so leden 02, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Ja osobne sa velmi tesim na dalsi miniserial od Spielberga atd. The Pacific.
Band of Brothers som uplne zral :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: so leden 02, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
Dexter a Scrubs, 2 nejlepsi serialy ever =D _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 18, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 18, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
a ja si rikal, pros ses tak malo v Modre Ustrici _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 18, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 18, 2010 7:39 pm Předmět: |
|
|
jednoznačne stále heroes a true blood. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: po leden 18, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|