|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bernhard
|
Zaslal: st leden 20, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
Beru to i po tréninku :1/2 až 3/4 od měrky s maltou do vody
Jinak : 1 odměrku do 2dl mléka
Na noc: 1/2 odměrky+ 1/2 tvarohu + mléko
|
|
| nahoru |
|
 |
M.E.M.P.H.I.S
|
Zaslal: st leden 20, 2010 1:46 pm Předmět: Re: PROTEINY II. |
|
|
| PSG napsal: | Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s Whey Protein Blend ,,,
Jaké je dávkování, a jestli je spokojen,,
Váhám zda si ho mám koupit také,,,
myslím si že musím hlavně doplňovat bílkoviny,,
Zajímá mě jestli se bere hned po treninku,, protoze jsem nekde slysel, ze po posilovne by se mely hlavne prijmout sacharidy,, a az tak po hodine bilkoviny.,, ?
Dekuji za rady,,, |
Včera jsem ho objednal tak dám vědět jaký bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: st leden 20, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
zo slovenskeho eshopu od ronnieho uz kupil niekedy niekto protein ?? ved tam su ceny ze mi je do placu... pre pana boha
|
|
| nahoru |
|
 |
harmon3k
|
Zaslal: st leden 20, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
pred tydnem me dosel tento protein
Complete Whey Prot. 2272g od cytosportu dobre se rozpousti chutove dobrej mam banan.
za dobrou cenu .doporucuji tem kdo radi zkousi ,za cenu se da sehnat 899 vc sejkru myslim slusne.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
já kupuju do scitecu 100% WHEY PROFESSIONAL nebo Scitec 100% WHEY PROTEIN a nemůžu si stěžovat, ruzpustnost výborná, chutí jsem vyzkoušel už velké množství a ani jednou se mi nezprotivil. a ta cena oproti jiným je celkem srovnatelná, 5kg kýbl mě výde na necelých 2100kč což není moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | zo slovenskeho eshopu od ronnieho uz kupil niekedy niekto protein ?? ved tam su ceny ze mi je do placu... pre pana boha |
nj, konkurencia na Slovensku ma ovela lepsie ceny...
|
|
| nahoru |
|
 |
PSG

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 9:47 pm Předmět: Protein |
|
|
Jo no,, cena oproti jinym WHEY PROFESSIONAL je dobra,, ale osobne si myslim,, ze to je zbytecne i tak drahy protein,,
nevim je to jenom muj nazor, ale daji se sehnat minimalne stejne kvalitni i za cenu treba 1700,- kč v tomto mnozstvi 5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
wardog

|
Zaslal: pá leden 22, 2010 9:48 am Předmět: |
|
|
môj prvý protein bol nejaký polský shit, chuť fakt nechutná, rozpustnosť slabá a strašne penil....
momentálne champions nutrition čokoláda - super chuť, rozpustnosť
a na noc mám BSN syntha 6 cookies and cream - a ten proťák si neviem vynachváliť, nebíčko v papuli
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: so leden 23, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
chuss... potřebuji návrh na nějakej kvalitní protein do diety... máte nějaké osvědčené?
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so leden 23, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
| wardog napsal: |
a na noc mám BSN syntha 6 cookies and cream - a ten proťák si neviem vynachváliť, nebíčko v papuli |
Ta Syntha 6 je fakt velmi chutna. Ja som mal prichut cokolada a najlepsie sa to pilo so studenym mliekom . Teraz mam nocny protein od Dymatize, lebo nemali Synthu ale nechyta sa vobec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 23, 2010 2:38 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | chuss... potřebuji návrh na nějakej kvalitní protein do diety... máte nějaké osvědčené? |
od PhD Nutrition _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so leden 23, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | chuss... potřebuji návrh na nějakej kvalitní protein do diety... máte nějaké osvědčené? |
twinlab
|
|
| nahoru |
|
 |
Libor59
|
Zaslal: so leden 23, 2010 8:42 pm Předmět: |
|
|
Aky potreningovy protein by ste mi doporucili ? Ja sa rozhodujem medzi Matrixom alebo Elite Whey . Prednedavnom som dobral Weider . _________________ libor
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 4:13 pm Předmět: |
|
|
Zkousel nekdo on Nutrendu ten D.T.? Ted jsem ho zkusil a s vodou je to hnus. Ikdyz to trochu pomeni slozeni, navalim priste mleko :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|