PROTEIN ANO/NE ???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEIN ANO/NE ???  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEIN ANO/NE ???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Užíváte nebo jste někdy užívaly proteiny pro růst svalů?
ANO
89%
 89%  [ 26 ]
NE
10%
 10%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 29

Autor Zpráva
Sešívaný

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Goyer napsal:
Já jsem měl teď ještě 6kgamovou čokoládu, jako sacharid, ale to je fuk, ale když jsem byl v půlce, tak jsem se proklínal, co jsem to koupil, jsem si říkal, že ze mě bude nějakej čokapik. Fakt tragédie, čokoládu už nikdy
Je zajímavé, jak se člověku jedna věc, kterou užívá hodně úplně zhnusí.
Asi si budu muset koupit kamión brambůrků, všechny je sežrat, pak se bolít a celej život je pak budu nenávidět!

Přesně z tohoto důvodu už nikdy nedám do huby zlatého Pushkina. Jednou se mi to vymklo z rukou a bylo vymalováno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:
Goyer napsal:
Já jsem měl teď ještě 6kgamovou čokoládu, jako sacharid, ale to je fuk, ale když jsem byl v půlce, tak jsem se proklínal, co jsem to koupil, jsem si říkal, že ze mě bude nějakej čokapik. Fakt tragédie, čokoládu už nikdy
Je zajímavé, jak se člověku jedna věc, kterou užívá hodně úplně zhnusí.
Asi si budu muset koupit kamión brambůrků, všechny je sežrat, pak se bolít a celej život je pak budu nenávidět!

Přesně z tohoto důvodu už nikdy nedám do huby zlatého Pushkina. Jednou se mi to vymklo z rukou a bylo vymalováno.

ja po nem mel depresi souhlasim !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
migo

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:
Já myslím, že ty sračky co u nás v posilce prodávají ve kbelících pro ty paka, co chtějí být jako gorily, vůbec nejsou potřeba. Navíc kdoví jestli v tom nejsou nějaké steroidy či co. Samé grínery a proteiny a stejně to je na hovno. A nejhorší je ten kreatit či jak, kámoš říkal,že je to normálně dopovačka a kurví to zdraví.

Čekat, že po proteinech přiberete svaly, je dost naivní. Proteiny
a sacharidy jsou vlastně sušená strava, která rozhodně není čerstvá. Pokud jíte správně s vyváženým podílem všech složek živin, žádný koktejly nepotřebujete. Jestliže jste ale v situaci, že je problém sníst nějaký jídlo, není nic jednoduššího, než tohle jídlo nahradit proteinovým koktejlem. Nosit u sebe šejkr s práškem je snadný a ta voda se vždycky sežene. Pokud jde o zdraví, tak tady bych byl v klidu, protože jestliže je firma aspoň trochu seriózní a neposereš se z toho, co vypiješ, pak žadný nebezpečí nehrozí. A že by do toho dávali anabolika? To by se jim asi moc nevyplatilo. Jestli o takovým výrobku někdo ví, ať mi dá vědět, koupím si ho.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

migo napsal:
Sešívaný napsal:
Já myslím, že ty sračky co u nás v posilce prodávají ve kbelících pro ty paka, co chtějí být jako gorily, vůbec nejsou potřeba. Navíc kdoví jestli v tom nejsou nějaké steroidy či co. Samé grínery a proteiny a stejně to je na hovno. A nejhorší je ten kreatit či jak, kámoš říkal,že je to normálně dopovačka a kurví to zdraví.

Čekat, že po proteinech přiberete svaly, je dost naivní. Proteiny
a sacharidy jsou vlastně sušená strava, která rozhodně není čerstvá. Pokud jíte správně s vyváženým podílem všech složek živin, žádný koktejly nepotřebujete. Jestliže jste ale v situaci, že je problém sníst nějaký jídlo, není nic jednoduššího, než tohle jídlo nahradit proteinovým koktejlem. Nosit u sebe šejkr s práškem je snadný a ta voda se vždycky sežene. Pokud jde o zdraví, tak tady bych byl v klidu, protože jestliže je firma aspoň trochu seriózní a neposereš se z toho, co vypiješ, pak žadný nebezpečí nehrozí. A že by do toho dávali anabolika? To by se jim asi moc nevyplatilo. Jestli o takovým výrobku někdo ví, ať mi dá vědět, koupím si ho.

tak už dost, ta ironie by se měla zakázat ....
Missues

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Goyer napsal:
Bože můj, kde jsou Ti moderátoři....
DĚLEJTE KLUCI NĚCO, MIKULO, ZAMKNI TO A MĚ AŽ BUDE NEJHŮŘ, TAK SE SEM PŮJDU PODÍVAT A UMĚJU SI MONITOR.

Tenhle topic jsem založil (sice podle mylné interpretace jednoho příspěvku), protože jsem chtěl zjistit, zda je tu někdo, kdo ještě proteinové doplňky neužívá a třeba ani nemá v úmyslu je kupovat - prostě chodí cvičit více méně pro "radost z pohybu"
Já sám jsem zpočátku proteinové doplňky zcela odmítal a s jejich užíváním jsem začal až tento rok!

BTW: Jednoho takového člověka znám a není začná vyžle -> jde to i bez proteinů apod. (do určité míry).
walk3r

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a zase znova
Missues

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

walk3r napsal:
a zase znova

Něco se ti nezdá?
Blade

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Missues napsal:
walk3r napsal:
a zase znova

Něco se ti nezdá?

On ma namysli tvuj prispevek...
Viz clanek v reflexu o aminostaru
Missues

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blade napsal:
Missues napsal:
walk3r napsal:
a zase znova

Něco se ti nezdá?

On ma namysli tvuj prispevek...
Viz clanek v reflexu o aminostaru

wow ...............
Goyer

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Missues napsal:
Goyer napsal:
DĚLEJTE KLUCI NĚCO, MIKULO, ZAMKNI TO A MĚ AŽ BUDE NEJHŮŘ, TAK SE SEM PŮJDU PODÍVAT A UMĚJU SI MONITOR.

Tenhle topic jsem založil (sice podle mylné interpretace jednoho příspěvku), protože jsem chtěl zjistit, zda je tu někdo, kdo ještě proteinové doplňky neužívá a třeba ani nemá v úmyslu je kupovat - prostě chodí cvičit více méně pro "radost z pohybu"
Já sám jsem zpočátku proteinové doplňky zcela odmítal a s jejich užíváním jsem začal až tento rok!

BTW: Jednoho takového člověka znám a není začná vyžle -> jde to i bez proteinů apod. (do určité míry).

Prosim Tě co to zase kvákáš?
Ano, neumíš číst a proto jsi to založil, to je celá věda... tyhle kyndy pindy, si jen vymejšlíš i moje segra ví, že protejn je v body základ, jako u auto kolo!
A fakt by mne zajímalo koho zajímá jestli někdo cvičí stylem, radost z pohybu.
Opravdu když jsem si prohlížel Tvoje posty, tak jedna perla vedle druhý, hlavně že kvákáš do všeho.
walk3r

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protein, protein ... kurwa, vsude samej protein. Protein kam se podivam ... kam kliknu, tam je protein [/u]
Missues

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2004 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Goyer napsal:
Missues napsal:
Goyer napsal:

Prosim Tě co to zase kvákáš?
Ano, neumíš číst a proto jsi to založil, to je celá věda... tyhle kyndy pindy, si jen vymejšlíš i moje segra ví, že protejn je v body základ, jako u auto kolo!
A fakt by mne zajímalo koho zajímá jestli někdo cvičí stylem, radost z pohybu.
Opravdu když jsem si prohlížel Tvoje posty, tak jedna perla vedle druhý, hlavně že kvákáš do všeho.

hmm ....blbý období, co?.......v klidu, ne?.......
Tomas
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 05, 2004 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Missues, hlasovani je jen pro divky, nebo jsi jeden z mnoha, kterym cestina nic nerika ( bavime se o i a y, vis?)

Proteiny?....to nezeru, radeji ani bilkoviny, jeste bych chcipnul
Je tahle odpoved dostatecne debilni?
Doufam, ze ano a tim koncim debatu

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEIN ANO/NE ??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: