|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
stravujete se v čínském bistru |
ano |
|
64% |
[ 105 ] |
ne |
|
20% |
[ 34 ] |
moc tuku |
|
6% |
[ 11 ] |
nesnáším číňany |
|
7% |
[ 13 ] |
|
Celkem hlasů : 163 |
|
Autor |
Zpráva |
spider1029
|
|
nahoru |
|
|
| | |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 9:44 am Předmět: |
|
|
spider1029 napsal: | Ja mam vietnamca hned pod bytovkou. Prestal som tam chodit odkedy mi do rizota primiesali kus omietky (alebo co to bolo). Poznate ten super pocit ked mate plnu hubu jedla a zistite ze tam je nieco co tam nepatri a treba to potom cele vypluvnut? |
Mne jejich jidlo chutna ale nechodim tam protoze je tam vzdycky malo masa, treba sem si dal cinu a byla tam jen sama ryza, zelenina,... a jen par malych kousku masa.
|
|
nahoru |
|
|
Bury
|
|
nahoru |
|
|
eschaia
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
Roumec: jojo, to kulatý hned vedle Tesca a u výlezu z podchodu. A jak píše Poman, jsou to ti co byli v podchodu než se přestěhovali.
|
|
nahoru |
|
|
badevil
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
To je jasny ze ty smesy jsou skoro bez masa. Ale gyros nebo obalovany kureci tam neni masa malo. Hlavne za ty penize a rychlost.
|
|
nahoru |
|
|
Roumec
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 2:31 pm Předmět: |
|
|
U nas v Sumperku, tam toho masa nalozi pocitam tak minimalne 100g spis 150, jakoze super zradlo zkousel sem i pekingskou kachnu a taky super, casem chci vyzkouset jejich krevety. _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
nahoru |
|
|
Logan3k
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 4:42 pm Předmět: |
|
|
badevil napsal: | To je jasny ze ty smesy jsou skoro bez masa. Ale gyros nebo obalovany kureci tam neni masa malo. Hlavne za ty penize a rychlost. |
a co teprve takový jarní závitky.. když si jich dáš takovejch 6ks tak tam bude minimálně 100-150g masa
zrovna včera mi to zachránilo život když sem ve 3 ráno neměl co jíst.. a ty větve i v -14 stupních prodávali :-D
|
|
nahoru |
|
|
Black Dragon
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
Nevim kde to kupujete ... ale posledne sem treba tady v Brne kupoval gyros s nudlema v Campusu ... a za 80Kc myslim to byla porce jako krava... se mi to malem ani nevlezlo do misky...
Jinak klasicky na hlavasu za 70Kc ... taky velka porce a chutove super, akorat obcas trosku presoleny ... _________________ ...
|
|
nahoru |
|
|
Jarack
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
Abych pravdu řekl, tak čínu naprosto zbožňuju. Chutná mi ta jedinečná kombinace přílohy, zeleniny a masa. Je pravdou, že masa v těchto pokrmech není přehnaně, ale mě to nevadí, protože to dobře nehrazuje vyvážená chuť. Výjimku tvoří kachna a kuře, kde si myslím, že to s masem neni tak zlý. Jinak ale za sebe můžu říct, že shánim na vdavky ňákou pěknou Vietnamku, abych to mohl za minimální kačky žrát každej den.
Jednou se mi stalo, že jsem si pěkně naletěl.. Šel jsem z baráku naproti do obchoďáku, kde sídlí Panda. Všichni kolegové mě varovali, ať tam nelezu, ale já měl jako vždy svojí hlavu. Dal jsem si kung pao a dojídal jsem to tak tak. Masa tam bylo na Asiaty opravdu spoustu (cca 20dkg), ale ta chuť mi přišla divná. Přitom to tam dělaj před hostem..
No, teď chodim o kus dál (pro Plzeňáky Sladkovského) a jsem naprosto spokojen. Nejenže tam dělá Vietnamka, o které se mi zdá ještě 2 noci po tom, co to jídlo dožeru , ale hlavně ta chuť a rychlost. Všechny pokrmy hotové do 10, max. 15 min, což je pro mě v práci neocenitelná výhoda. Ceny taky super. No a když jsem doma (Lobzy), tak u nás ve čtvrti po posilce zajdu za 24 peněz českých na kuřecí polévku s chřestem. Kuřecího je tam počítam tak 4-5dkg a stejně chřestu, plus takovej hrozně dobrej pepř
Ještě bych rád zareagoval na "přidané hodnoty" do těchto pokrmů. Myslím, že každý, kdo aspoň občas něco dělá v kuchyni pozná 4 základní druhy masa (skopové, hovězí, vepřové, drůbeží), takže když si dá kuřecí s nudlema a to maso se mu nebude jenom trochu zdát, tak to půjde probrat s kuchařem Pak takový to sperma, atd. Pár let jsem dělal po hospodách a věřte mi, že to, co jsem tam viděl nemělo s profesionálním přístupem ke gastronomii, potažmo k hostovi nic společného a taky jsem na to hodně rychle zpomněl, protože bych se pak nemohl nažrat nikde. Radši to nebudu moc rozmazávat, protože to je zralý n založení dalšího topicu _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
nahoru |
|
|
Politolog
|
|
nahoru |
|
|
StrongerYAAHO
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
Většina těchto lidiček s protaženýma očima jsou především větnamci.
Můj typ či odhad (je jedno jak tomu chcete říkat) je , že v ČR je 75% čínských bistr naplněno větnamci.
Přemýšlet o tom , jestli zrovna ve vašem oblíbeném čínském pokrmu je bílá kapka z těla žlutého neni až tak ideální.
Pak se nenajíte nikde , ničeho.
|
|
nahoru |
|
|
Jarack
|
|
nahoru |
|
|
eschaia
|
Zaslal: út únor 02, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
Nesmíš žrat ty pálivý hnusy. Zkuste si někdy v KFC (Mimochodem Fried, ne Fresh) dát - až vám bude líto peněz - Filet Sandwich. Je to asi ta nejlepší mňamka co prodávaj, v podstatě kuřecí steak v jejich těstě v housce s přílohou.
|
|
nahoru |
|
|
Ferry
|
Zaslal: út únor 02, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
Tady v Písku máme bistro i restauraci. Bistro je samozřejmě levnější.
Nikdy jsem neměl žádný problém, akorát občas, když si dám kuřecí curry nebo pikantní kuřecí, občas to kuřecí bývá málo propečené. Ale jsou to jen ty větší kousky, těch je tam stejně jen pár, takže to chuť z celého jídla nezkazí. Dostal jsem hlad na čínu, dnes bude asi k obídku _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
nahoru |
|
|
Jarack
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|