|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek? |
| Ano |
|
67% |
[ 398 ] |
| Ano |
|
4% |
[ 26 ] |
| Ano |
|
5% |
[ 35 ] |
| Ano |
|
6% |
[ 40 ] |
| Mozna |
|
3% |
[ 23 ] |
| Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot) |
|
11% |
[ 66 ] |
|
| Celkem hlasů : 588 |
|
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
Já osobně neznám nic asexuálnějšího než plochou ženskou. Fakt je to jak malý nevivinutý děcko, to radši fakt ty vytahaný lajdáky _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Já osobně neznám nic asexuálnějšího než plochou ženskou. Fakt je to jak malý nevivinutý děcko, to radši fakt ty vytahaný lajdáky |
Je to jak dite. Nejlepsi je zaborit hlavu mezi poradny dudy kdyz na tobe zenska rajda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja mam dve podminky na babu ... musi mit mensi prdel nez ja a vetsi kozy nez ja ...
Strikat na maloplosku to musi byt hnusnej pocit |
Hehe co takhle zhodit ?
Ale tak obecně mají baby vetší zadky jak chlapi to bych jako pravidlo nebral, to s těma kozama určitě jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
S.k.n
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po leden 25, 2010 11:49 am Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: | | agnez napsal: | Tak žádné kozy to fakt ne,to je nuda,když si nemůžes strčit obličej mezi kozičky... tak mi to pak připadá že jí je tak 8 roků a pedák fakt nejsem.
Aspon jedničky to musí být. |
Tak neříkám že bych si ji vzal, ale pořád bych bral raději Milu než babu s 5 kama ať už plast nebo real.
To s tím že vypadá že ji je 8 je stejný argument jako: ,,je vyholená to vypadá jako by ji bylo 8" .
Každopádně je jasné že by s ni nebyla taková legrace . |
Takže chceš po svojí holce aby měla bobr Vyholenost je snad automatická,to mi teda děcké nepřipadá,ale baba bez koz mě nerajcuje,raději fakt ty 5,víš jak tě tím proliská a pěkne mezi si ho dáš
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po leden 25, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: | | Black Dragon napsal: | Ja mam dve podminky na babu ... musi mit mensi prdel nez ja a vetsi kozy nez ja ...
Strikat na maloplosku to musi byt hnusnej pocit |
Hehe co takhle zhodit ?
Ale tak obecně mají baby vetší zadky jak chlapi to bych jako pravidlo nebral, to s těma kozama určitě jo. |
Tak u suchárku jo,ale když už trošku dřepuješ tak ti prdel naroste a my korby máme i kozy,to ty neznáš
Jenže Bláža má prdel jak Vagon,takže sehnat holku nebude jen tak
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po leden 25, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Azmodan napsal: | Já osobně neznám nic asexuálnějšího než plochou ženskou. Fakt je to jak malý nevivinutý děcko, to radši fakt ty vytahaný lajdáky |
Je to jak dite. Nejlepsi je zaborit hlavu mezi poradny dudy kdyz na tobe zenska rajda... |
Moje reč Stačí i prolisakt kozičkou
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po leden 25, 2010 11:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po leden 25, 2010 1:26 pm Předmět: |
|
|
Hej vy kreteni, ja sem psal, ze musi mit MENSI prdel nez ja !! _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po leden 25, 2010 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Hej vy kreteni, ja sem psal, ze musi mit MENSI prdel nez ja !! |
vzdyto proto ti sem agnez postoval ty fotky dragone zase bud realista hihi
|
|
| nahoru |
|
 |
ian
|
Zaslal: po leden 25, 2010 3:00 pm Předmět: |
|
|
Víc takovejch zadků. Vždycky jsem o sobě tvrdil, že jsem tzv. "horňák", ale když o tom tak přemýšlím, tak jsem na pořádný zadky...Navrhuji založit topic z názvem "Velký zadky (jen ty ženský ! ! ! ! ) sem !!!"
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po leden 25, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
kurva co to máte za vkus,posílat sem toho vetřelce..Nechete postnout rovnou na péčka s 70let.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|