| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Tomi88

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Libor59 napsal: | | Aky potreningovy protein by ste mi doporucili ? Ja sa rozhodujem medzi Matrixom alebo Elite Whey . Prednedavnom som dobral Weider . |
Matrix mi chutil zatiaľ najviac zo všetkých proteínov (chocolate a cookies and cream)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Libor59 napsal: | | Aky potreningovy protein by ste mi doporucili ? Ja sa rozhodujem medzi Matrixom alebo Elite Whey . Prednedavnom som dobral Weider . |
Hydro .... ať to tady, nebo od kluků z Brna.
Jinak Herza zastává názor, že bezprostředně po tréninku jsou vhodnější pouze sacharidy....malta nebo glukóza....a já mu v tomto věřím. Pokud chceš kompromis, dej gainer, samotný protein ... krom uvedeného hydra ... není zrovna to pravé. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
J.K
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Zdravím chci trochu zhubnout, a ohledně proteináku můžu normal užívat? a je vhodný obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html ? jinak 15let - 173cm -75-6 kg -postavy Mezomorf (atletika) ale potřeboval bych něco shodit a vyrýsovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tutt1

|
Zaslal: po leden 25, 2010 12:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 25, 2010 9:01 am Předmět: |
|
|
oba, synthu ráno a na noc, matrix pred, po treningu a v priebehu dna. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po leden 25, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
| J.K napsal: | | Zdravím chci trochu zhubnout, a ohledně proteináku můžu normal užívat? a je vhodný obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html ? jinak 15let - 173cm -75-6 kg -postavy Mezomorf (atletika) ale potřeboval bych něco shodit a vyrýsovat :) |
mozno tu by som skor volil BCAA ale ak si kupist tento protak nic tym neskazis
|
|
| nahoru |
|
 |
Tutt1

|
Zaslal: po leden 25, 2010 11:30 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | oba, synthu ráno a na noc, matrix pred, po treningu a v priebehu dna. |
Ja chcem zvoliť len jeden nie obe. _________________ Poppin or die.
|
|
| nahoru |
|
 |
J.K
|
Zaslal: po leden 25, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | J.K napsal: | | Zdravím chci trochu zhubnout, a ohledně proteináku můžu normal užívat? a je vhodný obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html ? jinak 15let - 173cm -75-6 kg -postavy Mezomorf (atletika) ale potřeboval bych něco shodit a vyrýsovat :) |
mozno tu by som skor volil BCAA ale ak si kupist tento protak nic tym neskazis |
Takže to je nejadekvátnější řešení BCAA + proteiny, náležitý jídelníček tréning a nějákou tu areobku. Něco podstatného jsem vynechal ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po leden 25, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Tutt1 napsal: | | Turakam napsal: | | oba, synthu ráno a na noc, matrix pred, po treningu a v priebehu dna. |
Ja chcem zvoliť len jeden nie obe. |
tak matrix, da se i na noc
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po leden 25, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
| J.K napsal: | | c87 napsal: | | J.K napsal: | | Zdravím chci trochu zhubnout, a ohledně proteináku můžu normal užívat? a je vhodný obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html ? jinak 15let - 173cm -75-6 kg -postavy Mezomorf (atletika) ale potřeboval bych něco shodit a vyrýsovat :) |
mozno tu by som skor volil BCAA ale ak si kupist tento protak nic tym neskazis |
Takže to je nejadekvátnější řešení BCAA + proteiny, náležitý jídelníček tréning a nějákou tu areobku. Něco podstatného jsem vynechal ? |
nieje, napr bobulami by to slo rychlejsie ale zaklad si postrehol
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út leden 26, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | spider1029 napsal: | | ignasov napsal: | zo slovenskeho eshopu od ronnieho uz kupil niekedy niekto protein ?? ved tam su ceny ze mi je do placu... pre pana boha |
nj, konkurencia na Slovensku ma ovela lepsie ceny... |
lepšie ceny si robíš prdel, strašná drahota... |
oproti ronnie eshpu je na slovesnku niekolko eshopov ktore maju neporovnatelne nizsie ceny...
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út leden 26, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
Champion Chocolate Peanut butter je výborný,ale jen cca 69% protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: út leden 26, 2010 2:34 pm Předmět: |
|
|
Mate nekdo prosim zkusenost s produkty firmy FITCO? Konkretne jsem dnes v posilovne ochutnal jejich boruvkovy protein (75) a musim rict ze chutove jsem lepsi zatim nemel.
Jak jsou na tom s kvalitou? A pohorsi si hodne oproti memu soucasnemu : https://obchod.ronnie.cz/s-1042-premium-whey-protein.html
jen doplnim ze to fitco stoji pri gramazi 1800g slusnych 900kc. a chutove je opravdu nekde uplne jinde ( dokonce v nem ty boruvky plavou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út leden 26, 2010 3:35 pm Předmět: syntha |
|
|
odporucili by ste synthu6 od bsn aj do diety?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |