|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Scierx

|
Zaslal: po leden 18, 2010 11:15 pm Předmět: |
|
|
Jak už se stává tradicí, tak zkouškové období opět proběhlo v duchu seriály promrhaného času, vyhrazeného k učení. Tentokrát volba padla na South Park. Všechny série jsem tak shlédnul podruhé a opět mě tento seriál přesvědčil, že minimálně mezi animovanými je to naprostá jednička. Screw you guys, i'm going home. _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Russ
|
Zaslal: út leden 26, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
Novej seriál Spartacus. Styl jak 300, celkem řezničina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 26, 2010 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Russ napsal: | | Novej seriál Spartacus. Styl jak 300, celkem řezničina. |
vyzerá to dobre, pozriem. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
max.bowwer
|
Zaslal: út leden 26, 2010 4:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: út leden 26, 2010 11:23 pm Předmět: |
|
|
| Russ napsal: | | Novej seriál Spartacus. Styl jak 300, celkem řezničina. |
No tak sem na to mrknul a měl bych pár námitek. Dvě hlavní:
1)Koho by sakra napadlo uprostřed války, poté co mu vyvraždili a vypálili vesnici, souložit někde v "bunkru"? ...
2)O středověku toho moc nevím, z dějepisu jsem mýval 4ky, ale ještě jsem neviděl "středovéký" meč ostrý jako katana... jako useknout někomu obě nohy style, že to projede jak žiletka máslem, to je trošk přehnaný
-jinak počkám na další díly,než to odsoudím
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 26, 2010 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Plazer napsal: | | Russ napsal: | | Novej seriál Spartacus. Styl jak 300, celkem řezničina. |
No tak sem na to mrknul a měl bych pár námitek. Dvě hlavní:
1)Koho by sakra napadlo uprostřed války, poté co mu vyvraždili a vypálili vesnici, souložit někde v "bunkru"? ...
2)O středověku toho moc nevím, z dějepisu jsem mýval 4ky, ale ještě jsem neviděl "středovéký" meč ostrý jako katana... jako useknout někomu obě nohy style, že to projede jak žiletka máslem, to je trošk přehnaný
-jinak počkám na další díly,než to odsoudím |
staroveký meč si chcel napísať:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 26, 2010 11:47 pm Předmět: |
|
|
hehe pohoda _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: st leden 27, 2010 8:50 am Předmět: Sitcom |
|
|
Moje nejoblíbenější jsou Red Dwarf, HIMYM, Big Bang heory, Black books.
A taky rád sleduju anime, Naruto, Naruto Shippuuden a Bleach
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: st leden 27, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
Tak druhej díl Spartacus S01E02 myslím lepší... Jen mně ještě trošku nejde přes uši to, jak si tam pořád nadávaj... Jinak je od tvůrců pěkný,že konečně ukázali,co schovává Xena za vnady
BTW: ještě mě napadl bod 3)Když už to má být "starověký" film a chcou tam ukázat i ženskou nahotu, proč tam proboha dávaj i ženský s umělýma prsama? (36:23 min)7
EDIT: Ježiš a čeho si ještě nevšimnu až teď. 36:18 , ten trpaslík není slon (nebo asi měl být), ale proč má na čele ptáka uměláka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
AllStarz
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: út únor 23, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
Tak musím užnat, že SPARTACUS začíná být hodně napínavej ... ale občas mí pár věcí nesedne (jako např. konec posledího dílů 1x05).
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út únor 23, 2010 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Plazer napsal: | | Tak musím užnat, že SPARTACUS začíná být hodně napínavej ... ale občas mí pár věcí nesedne (jako např. konec posledího dílů 1x05). |
Mě se taky zalíbil, vždy netrpělivě čekám až vyjde další díl. 05 nebyla špatná, jen ten konec se mi nelíbil v tom, že Crixus dostal na prdel a umřel (asi jo co?) a z toho velkýho obra stříkala ta krev jak z nějakýho béčka, prostě ta krev a někdy až moc sadomaso scény plné krve (někdy jsou ty herci fakt nesmrtelní, co všechno přežijí) mi tam vadí.
Jinak se mi to moc líbí. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|