|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michoo
|
Zaslal: čt září 17, 2009 9:18 pm Předmět: |
|
|
Citace z dotazu na jenom eshopu:
Dobry den cvicim poctive 6 mesicu a chtel bych to necim vylepsit. Vybral jsem si u vas BSN Nitrix, CEE Axis Labs, MUSCLE TECH Vapor a Max Anabol. Myslite ze je to dobra kombinace, popr. co jeste pridat. Strava a trenink jsou OK. Dekuju
A ted odpoved:
Dobry den, kombinace je vynikajici! Mozna bych jeste pridal protein napriklad od MUscletechu.
Koukam ze prodavat dneska doplnky vyzivy muze bejt dobrej kseft:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt září 17, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
Nj tak mu prece nerekne kup si tvaroh ja ti nic neprdoam..:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt září 17, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
To mas pravdu. Ale treba tady u Ronnieho v eshopu kdyz tam anpise nejakej zacatecnik nejakou takovouhle kombinaci tak dostane odpoved aby si koupil spis protein a gainer a tyhle doplnky nechal na pozdeji.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt září 17, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | To mas pravdu. Ale treba tady u Ronnieho v eshopu kdyz tam anpise nejakej zacatecnik nejakou takovouhle kombinaci tak dostane odpoved aby si koupil spis protein a gainer a tyhle doplnky nechal na pozdeji. |
v ronnieho eshopu pracují jenom poctiví skauti, kteří to myslí dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 5:10 pm Předmět: |
|
|
Sice to neni hlaska,ale...
vcera ve fitku sem videl holku drepovat... holcina tak 1,70cm,60kg.
na cince 40kg mozna 50kg..a mela vzperacskej pasek ten sirokej tlustej kozenej..
tak mi to tak nejak prislo srandovni.
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 5:20 pm Předmět: |
|
|
Co na tom bylo srandovního? Taky u nás máme takovou.
|
|
| nahoru |
|
 |
LVAVL

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 7:26 am Předmět: |
|
|
| kernel napsal: | | tyboo napsal: | | Michoo napsal: | | To mas pravdu. Ale treba tady u Ronnieho v eshopu kdyz tam anpise nejakej zacatecnik nejakou takovouhle kombinaci tak dostane odpoved aby si koupil spis protein a gainer a tyhle doplnky nechal na pozdeji. |
v ronnieho eshopu pracují jenom poctiví skauti, kteří to myslí dobře |
Lepší než vybrat půl lékárny a strejdu veterináře k tomu.
Iritují řeči o tom jak někdo nenávidí tvrdý tvaroh, tuňák v nálevu mu nechutná, souká do sebe vločky s mlíkem púl hodiny a zelenina bléé. 20dk vloček s mlíkem v pěti minutách NP.
Když mi někdo řekne, že když sním kvašené prasečí zvratky a budu mít biceps 81cm a do roka Ph.D s MCST, dám je třikrát denně. |
dřív jsem taky snědl 200g vloček s 400ml mlíka do pár minut..ale jak de doba taky mi to chvíli zabere...k snídani nemam víceméně nic jinýho..a už to fakt nechutná mo c dobře..
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: so leden 30, 2010 4:45 pm Předmět: Smrtící hláška |
|
|
Dva borci 199/110 u nás při aerobní námaze (MT 30opx60kg).
Máma: Dělěj, cejtíš harmstring něco?
Táta: Jo, ty v.... já se... To radši budou jednou za 14 šuka... _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: so leden 30, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
| LVAVL napsal: | | kernel napsal: | | tyboo napsal: | | Michoo napsal: | | To mas pravdu. Ale treba tady u Ronnieho v eshopu kdyz tam anpise nejakej zacatecnik nejakou takovouhle kombinaci tak dostane odpoved aby si koupil spis protein a gainer a tyhle doplnky nechal na pozdeji. |
v ronnieho eshopu pracují jenom poctiví skauti, kteří to myslí dobře |
Lepší než vybrat půl lékárny a strejdu veterináře k tomu.
Iritují řeči o tom jak někdo nenávidí tvrdý tvaroh, tuňák v nálevu mu nechutná, souká do sebe vločky s mlíkem púl hodiny a zelenina bléé. 20dk vloček s mlíkem v pěti minutách NP.
Když mi někdo řekne, že když sním kvašené prasečí zvratky a budu mít biceps 81cm a do roka Ph.D s MCST, dám je třikrát denně. |
dřív jsem taky snědl 200g vloček s 400ml mlíka do pár minut..ale jak de doba taky mi to chvíli zabere...k snídani nemam víceméně nic jinýho..a už to fakt nechutná mo c dobře.. |
To jo, časem je to humus, ale kombinuji ovesné, pšeničné a žitné, syrové nebo ohřáté.
Jsem byl dlouho na 100g a odumíral, pak jsem viděl komiks MF a zkusil 200g s jablky, vejcem a tak. Od té doby mi ostatní říkají Zrůdo, ale někdy to chutná jak polystyrén. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: so leden 30, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|