|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mikex2
|
Zaslal: so leden 30, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
Už je to dávno, ale kdysi mě pobavil jeden týpek v Brně. Cvičil ještě s jedním kamarádem, oba byli celkem dobří, měli slušnou sílu. Jednou jeden z nich přišel s tím, že dneska dá nohy a ten druhej mu říká - já nohy necvičím, nemusím, protože dost chodím !
Když jsem si porovnal každodenní chůzi s neskutečnou torturou při dřepech tak mi to připadlo dost směšný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hooliganko
|
Zaslal: so leden 30, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
!KODL!
|
Zaslal: so leden 30, 2010 7:11 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | tak to já se s jedním borcem ve fitu bavil , co cvičí už přes 2 roky zvedá dobré váhy docela ale je tenkej jak nikdo :D a prý já nohy necvičím , mě se to nelíbí , když někdo má nohy velký , tlustý stehna namakaný , baby se dívaj jen na vršek |
V tom má pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: so leden 30, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so leden 30, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
Babám se to nelíbí vůbec
Dívaj se na to jen chlapi a ještě si říkaj : Čurák jeden nasypanej _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: so leden 30, 2010 10:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so leden 30, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
miku na druhou stranu.. se babam libi vymakanej zadek a ten budes mit jedine ztoho ze budes drepovat.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | !KODL! napsal: | | hooliganko napsal: | tak to já se s jedním borcem ve fitu bavil , co cvičí už přes 2 roky zvedá dobré váhy docela ale je tenkej jak nikdo :D a prý já nohy necvičím , mě se to nelíbí , když někdo má nohy velký , tlustý stehna namakaný , baby se dívaj jen na vršek |
V tom má pravdu. |
je to pravda.. znam jen 2 holky kterejm se libi velky nohy (vsechno musi byt velky :-D) jinac ost spis negativni ohlasy.. |
Doufám, že si mě zahrnul do té své velké skupiny....
Koho zajímá biceps? Nohy, prdel, nohy, prdel.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 12:43 pm Předmět: |
|
|
Já sem si říkal, proč jsme spolu tak dlouho dřepovali. Ty ses mi furt dívala na tu mou prdku velkou co  (já tobě samozřejmě taky  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|