|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po leden 25, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
a nebo zakazu rovnou vsechno a povolim jen svuj log _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 25, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
Nové potahy  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út leden 26, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 26, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 2:32 pm Předmět: |
|
|
Sledujte na ČT4 cyklokros, je to výborná podívaná a Zdeněk Štybar bojuje po prvním místě ve Světovém poháru i o titul mistra světa v elitní kategorii! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 3:16 pm Předmět: |
|
|
Štybar vyhrál nádherný závod a je mistr světa. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po únor 01, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
komar
|
Zaslal: po únor 01, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: út únor 02, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsem se dostal na 80KG :-D Trvalo mi to dlouho jako prase, člověk by řekl, že přibrat 2-3 kilíčka je sranda, ale to v žádném případě.
Trvalo mi to asi 2 měsíce :-D
| kód: | | http://i46.tinypic.com/ilc51s.jpg | Důkaz místo slibů. _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: út únor 02, 2010 7:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st únor 03, 2010 10:58 am Předmět: |
|
|
Mám radost, že se dokážu normálně nasnídat. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st únor 03, 2010 10:05 pm Předmět: |
|
|
po prosázených cca 500Kč v kurzovém sázení, jsem dneska poprvé vyhrál 162,-  ...aspon bude na pivko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|