Ať vejde ten pravý http://www.csfd.cz/film/243243-let-the-right-one-in-lat-den-ratte-komma-in/
Čekal jsem od tohoto filmečku dle přečtených recenzí víc. Pomalý rozjezd, který se ale vlastně vůbec nerozjede. Místy mi přišel přehnaně nudný a jde pouze o romantické drama. O hororu tu nemůže být ani řeč - 4/10.
Tulpan http://www.csfd.cz/film/219143-tulpan/
Představa takového života mě úplně děsí. Děj je jednoduchý, ale jako dokument je to velice zajímavé - 7/10.
Romantycka komedie o cloveku, ktery zije jenom proto, aby letal v letadle...
Perfektni film se skvelym scenarem a jeste lepsimi hereckymi vykony ... George Clooney jenom srsi charismatem ... je tam navic par vtipnych hlasek ... po dlouho dobe zase film bez klasickeho emerickeho happy endu ...
8/10
Byl jsem na tom v sobotu ve Špalku a musím jenom souhlasit.Cloonyho mám hodně rád a tenhle film je super.šel jsem z kina nadšenej.Hodně mě to připomnělo další vynikající film, Děkujeme, že kouříte a dneska jsem si přečetl na csfd.cz, že to dělal stejnej režisér.
Zločinec . Skvělé,výstižné.Prostě jak se spořádaný,hodný,pracovitý člověk dostane neprávem do vězení,kde se musí absolutně změnit,aby přežil.
http://www.csfd.cz/film/236463-zlocinec-felon/
O filmech jako Avatar nebo Gran Torino,nemá cenu nic psát.To jsou špičky
Universal soldier: Regeration
Čekal jsem pořádné akční béčko a taky jsem ho dostal. Zezačátku vcelku průměr pořád čekání na Van Damma, ale jakmile se dostal do akce tak to byla pecka. Fight Lungren versus Van Damme úplně parádně zrobený (ušli u toho asi tak kilometr ).
Kdo má rád Van Damma toho nezklame .
8/10
- novy kresleny serial o "tajnem" agentovi, ktery pracuje v agenture, ktere sefuje jeho matka ... hlavni postava Sterling Archer je takova svinsky nezodpovedna variace Jamese Bonda, chlast, prostitutky, hazard ...
Serial je plny prasackych hlasek a nechutnych vtipu ... tvurci se s tim neserou ...
9/10 a doporucuju
btw. " Co bys delal, kdybych byl opravdu agent KGB" ... "Vsadim se, ze bys ho kouril sefovi, kvuli povyseni" ...
mezi posledni filmy ktery se mi fakt libily patri
12 kol ( USA 2009 ) akční thriller
O policajtovy ktery udela pro zachranu jeho manzelky vse a hraje o ni hru s hledanym terroristou.
Okrsek 13 + Okrsek 13 Ultimatum - Akční
Nejlepsi filmy asi celkove, peknej dej a dobre natoceny .. je to o casti mesta odrizle od sveta kamenou zdi, ve kterem ziji gangsteri a prekupnici drog a maj sve zakony ... fakt doporucuju
Jinak nezna nekdo nakej paradni film z valky?
_________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
Der Baader Meinhof Komplex - příběh z Německa ze 70-tých let o vzniku protikapitalistického hnutí. Ze začátku relativně nevinné, ale postupně se z něj stává teroristická skupina... Moc pěknej filmek. Doporučuju.
Gone Baby Gone - detektivní příběh o hledání ztraceného děcka. Pěkná zápletka. Tak moc fajnovej film
Poslední skaut - viděl sem po hooodně dlouhé době. Bruce Willis je tvrdák a role posledního skauta mu šla výborně. Spousta drsných hlášek. Super klasika.
Natural Born Killers - Tarantinův film, tak sem byl zvědav co to bude za úlet. Nezklamal. Parádní jízda masových vrahů. Stojí to za to.
The Blind Side - skvělý dojemný (ne romantický :) ) drama o lehce opožděným a opuštěným chlapci velkého vzrůstu co má talent na sport, kterého se ujme jedna rodina... Doporučuju.
The Hurt Locker - no tak tohle mě trochu zklamalo. Ne že bych se za ty 2 hodiny nudil. Naopak, bavilo mě to. Pěknej film ale pořád sem čekal nějakej hlubší děj a ono se tam v podstatě nic nedělo. Ale jako sonda od života pyrotechniků je to fajn. Za absenci příběhu dávám...
7/10
A ještě bych tu rád zmínil seriál Invasion . Přečtěte si popis na csfd, třeba vás to zaujme jako mě. Zkoukl sem celou sérku a moc se mi to líbilo. Jasně pár věcí tam je absurdních, ale kde ne, že :) Za mě 8/10.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru