|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: st únor 10, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st únor 10, 2010 1:06 pm Předmět: |
|
|
povedlo se mi prezit zubare, zil sem uz asi trictvrte roku v presvedceni, ze mam dole na moudraku kaz jak prase  tak dneska sem sel na prohlidku k zubarce a ta se na to tak chvili divala (ja mezi tim omdlival hruzou a polejval me studenej pot) a pak mi rekla, ze to je jenom pigment, takze netreba to trhat..stacilo to jenom lehounce vybrousit a zbavilo se to toho cernyho zabarveni  strasnej kamen mi spadl ze srdce _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st únor 10, 2010 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Bara napsal: | Pavel cb zase zadá štěňata Baka,ale nejdřív musí adepti projít psychotestem a znát historii vodního psa baka |
správně.. Není nad vodního psa Baka. Zájemci o mouhou psát buď to me,nebo Barovi (manager) . |
uff oproti tomu je můj vstupní pohovor v japonštině procházka růžovým sadem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st únor 10, 2010 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st únor 10, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | tysonek napsal: | | Pavelcb napsal: | | Bara napsal: | Pavel cb zase zadá štěňata Baka,ale nejdřív musí adepti projít psychotestem a znát historii vodního psa baka |
správně.. Není nad vodního psa Baka. Zájemci o mouhou psát buď to me,nebo Barovi (manager) . |
uff oproti tomu je můj vstupní pohovor v japonštině procházka růžovým sadem :) |
to si piš..víš jak je snadné zabít Baka? |
Slyšela jsem :o))
jo nechceš akitu místo toho jorka??:o)v tom taky zase tak velkej rozdíl není :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st únor 10, 2010 1:36 pm Předmět: |
|
|
koukal jsem na štěňátka se ženou i s holkou..krásný..ale neprošlo to _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st únor 10, 2010 1:45 pm Předmět: |
|
|
to nechápu , to štěňátko je stejně velký jako jork...než tedy vyroste:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: st únor 10, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
Dneskem uspesne koncim zimny semester, a som naramne happy , potom co som dal jednu z najtazsich matik na skole  (nevyspaty, unaveny, oci podlate krvu,...)ale dnesny trening si neodpustim _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: so únor 13, 2010 1:37 am Předmět: |
|
|
Konečně mám 1 000 000 v pokeru na Facebooku. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: so únor 13, 2010 1:55 am Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Konečně mám 1 000 000 v pokeru na Facebooku. |
fail..
hehe,tak ti bohuzail musim oznamit,že to co je na facebooku ma s pokrom len velmi malo spolocne ;) _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: so únor 13, 2010 8:34 am Předmět: |
|
|
Já vim, ale mě to baví. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po únor 15, 2010 12:08 am Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Sablikova je proste NEJ!!!!!!!! |
Přesně tak! Je super!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 15, 2010 6:34 am Předmět: |
|
|
Je to holka šikovná. Včera jsem se závodu nedočkal, ale dnes mě zpráva o jejím vítězství udělala pěkný ráno _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 19, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|