|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
pecina

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 5:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
| pecina napsal: | | herza napsal: | | pecina napsal: | | jari napsal: | | johny c: "tys objevil ameriku" |
Počkje tu objevil Columbus ne |
On prý první nebyl, prý to byli norští vikingové o 5 století dříve. | Sakra tak co nás to v té škole učili, to jsem si myslel jak jsem dobrej že si pamatuju 1492 |
co to je za rok?
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 5:12 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | johny c: "tys objevil ameriku" | máš i normální komentáře?? pořád nějakej problém...
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | jari napsal: | | johny c: "tys objevil ameriku" | máš i normální komentáře?? pořád nějakej problém... |
nevidím v tom žádnej problém ale na tvůj nenormální komentář je nenormální poznámka
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | johny c napsal: | | jari napsal: | | johny c: "tys objevil ameriku" | máš i normální komentáře?? pořád nějakej problém... |
nevidím v tom žádnej problém ale na tvůj nenormální komentář je nenormální poznámka |
mě příde muj komentář normální, jelikož todle je fak hruzá...a nemají to úplně všichni..třeba troy alves to nemá..
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne únor 14, 2010 5:24 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | jari napsal: | | johny c napsal: | | jari napsal: | | johny c: "tys objevil ameriku" | máš i normální komentáře?? pořád nějakej problém... |
nevidím v tom žádnej problém ale na tvůj nenormální komentář je nenormální poznámka |
mě příde muj komentář normální, jelikož todle je fak hruzá...a nemají to úplně všichni..třeba troy alves to nemá.. |
taky je mensi nez Wolf nebo James a oni to zdaleka nemaji na kazde fotce, tys sem dal zrovna jednu z mala fotek kde to maji.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 5:28 pm Předmět: |
|
|
Garantuju ti, že i Troy Alves to má, někdo víc, někdo míň, měli to i borci před 15ti lety, jediný rozdíl je ten, že zákulisních fotek z Olympie 1995 je tak maximálně 10, nyní jich máš minimálně 500, kde jsou všichni dobře vidět uvolnění. Zrovna Dennis James tak vypadal i před deseti lety. Proto narážka s objevem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|