|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mike Priest

|
Zaslal: po únor 15, 2010 7:29 pm Předmět: operace-ztrata hmoty |
|
|
Cus,ke konci kvetna me ceka operace krcnich mandli a tyden budu skoro hlady,takze nejspis s vahou pujdu rapidne dolu,kamos mi rikal,ze zhubl 8 kg,chtel bych se tedy zeptat jestli s tim mate nejake zkusenosti a za jak dlouho se by ty kila mohly vratit s dobrou stravou a kvalitnim treninkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: po únor 15, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
za ten tyden nepujdou dolu ani tak svaly, jako spis velka cast toho co shodis bude voda,obsah strev a podobne blbosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po únor 15, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Jo já zhubnul cca 7kg a svalů vela za tři dny pobytu v nemocnici, ale neboj vrátíš se zpátky rychle a zlepšíš se ještě o to víc - strategický zhoršení. Tak zatni zuby, držim pěsti. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: po únor 15, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Jo já zhubnul cca 7kg a svalů vela za tři dny pobytu v nemocnici, ale neboj vrátíš se zpátky rychle a zlepšíš se ještě o to víc - strategický zhoršení. Tak zatni zuby, držim pěsti. |
Dik neco takovyho sem potreboval slyset...ale nevim jak to bez jidla vydrzim,kdyz mam hlad zhruba kazdy 3 hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po únor 15, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Jo já zhubnul cca 7kg a svalů vela za tři dny pobytu v nemocnici, ale neboj vrátíš se zpátky rychle a zlepšíš se ještě o to víc - strategický zhoršení. Tak zatni zuby, držim pěsti. |
Za tři dny shodit hodně svalů? To asi nee
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po únor 15, 2010 11:48 pm Předmět: |
|
|
Za 3 dny neschodis 7kg svalovy hmoty ani kdyz budes na heroinu  je to proste hlavne voda, potazmo glykogen, streva apod. presne jak pise Gohan _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út únor 16, 2010 8:50 am Předmět: |
|
|
to sem se nedávno bavil s chlapem .. byl 4 týdny v nemocnici šel ze 115 na 102 , a za chvilku to má zpět a připadá mi ještě větší
za 3 dny neztratíš ani 1kg svalů ..
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:14 am Předmět: |
|
|
Tak je rozdiel byt v spitaly na nemocnicnej strave + nieco vlastne sa vzdy najde  a je rozdiel mat rozdelane hrdlo, kde mozno tyzden a viac mozes polykat tak akurat nejake kasicky a roztoky.
Trosku demotivujuce, ale zase brat mojho kamosa, ktory cvici cca 8 rokov regularly isiel dole 15 kil, presiel polrok a ked mame chut na pizzu, tak on si neda, vraj ho pri takomto type jedla (tvrdsie a "ostre" okraje) stale tie rany bolia...ale tak zase ide o to, aky mudr. sa pritrafil...
A len tazko ma niekto presvedci, ze stratil 15kg vo vode, glykogene a obsahu criev. Creva sa podla typu prijatej potravy dokazu vyprazdnit za cca 24-30 hodin, ale je pravda, ze (zase podla typu stravy) to moze urobit mozno aj 2-3kg. Glykogen tiez nezmizne, poklesne stav vo svaloch a peceni, ale nestrati sa vsetok.
Ako pisal Keba... "strategicke zhorsenie" to presne nie je a nie som si isty, ci je to to prave orechove
Zakladne pravidlo: pixla protaku k posteli...kvalitny olej...a mohlo by to byt ok.
A na zaver: Vdaka za existenciu svalovej pamäte!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 16, 2010 12:15 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem za 14 dni shodil 15kg vseho moznyho, takze bud v klidu
Ale za to si muzu z poloviny sam, protoze jakmile jsem se nemohl hybat a jediny pohyb byl podani si bazanta, abych se mohl vymocit, tak jsem az prilis drasticky stahl sacharidy a zral prakticky jen bilkoviny a neco malo tuku  ale bylo mi to v te chvili celkem fuk :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: út únor 16, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
noo to poznam ... mne vyberali aj krcne aj nosne v jeden den aaa fakt za 3 dni v nemocnici som isiel vahou dole o 8 kg ... je to dost ubíjajuce ked sa po operacii zobudis s celou hubou od krvi aaa nemozes rozpravat ani jest aaa ked sa napijes vody aaa pri silnej bolesti sa ju pokusal zhltnut ti vytecie cez nos tak nic moc ... to uz len z toho stresu chudnes ked by si sa tak rad najedol schuti aaa nemozes... aale po tyzdni bolesti zacnes doslova zrat aaa tu vahu za paru tyzdnov dojes, dopijes aaa mozno aj priberes este nejake to kilo naviac...aaa cvicit by si mal ist az tak po tyzdni a pol aby sa ti pri cviceni nahodou neotvorila rana a nezacala ti tiect krv... _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 16, 2010 12:59 pm Předmět: Re: operace-ztrata hmoty |
|
|
| Mike Priest napsal: | | Cus,ke konci kvetna me ceka operace krcnich mandli a tyden budu skoro hlady,takze nejspis s vahou pujdu rapidne dolu,kamos mi rikal,ze zhubl 8 kg,chtel bych se tedy zeptat jestli s tim mate nejake zkusenosti a za jak dlouho se by ty kila mohly vratit s dobrou stravou a kvalitnim treninkem? |
To samé čeká mě,ale nestresuju se zhozením,během 7 angín jsem sundal 10kg,takže něáký týden už mě nazbije.Paradox je,že jsem měl jít 9 února,ale musel jsme ti operaci odložit kvůli škole..A ted jsem poprvé od srpna měsíc zdravý,kéž by to vydrželo a vyhnul se operaci.to bych se dal asi na modlení Jinak co jsi měl za problém?Já měl i abces.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 16, 2010 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | | keba napsal: | | Jo já zhubnul cca 7kg a svalů vela za tři dny pobytu v nemocnici, ale neboj vrátíš se zpátky rychle a zlepšíš se ještě o to víc - strategický zhoršení. Tak zatni zuby, držim pěsti. |
Dik neco takovyho sem potreboval slyset...ale nevim jak to bez jidla vydrzim,kdyz mam hlad zhruba kazdy 3 hodiny |
Jednoduše,za prvé dostaneš kapačky a za druhé tě to bude tak bolet že na jídlo ani myslet nebudeš.Na to bys měl být zvyklý po anginách,já když měl abces na mandli tak jsem ani 2 dny nepil,nešlo polknout...A hlad sem neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 16, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
| william888 napsal: | | noo to poznam ... mne vyberali aj krcne aj nosne v jeden den aaa fakt za 3 dni v nemocnici som isiel vahou dole o 8 kg ... je to dost ubíjajuce ked sa po operacii zobudis s celou hubou od krvi aaa nemozes rozpravat ani jest aaa ked sa napijes vody aaa pri silnej bolesti sa ju pokusal zhltnut ti vytecie cez nos tak nic moc ... to uz len z toho stresu chudnes ked by si sa tak rad najedol schuti aaa nemozes... aale po tyzdni bolesti zacnes doslova zrat aaa tu vahu za paru tyzdnov dojes, dopijes aaa mozno aj priberes este nejake to kilo naviac...aaa cvicit by si mal ist az tak po tyzdni a pol aby sa ti pri cviceni nahodou neotvorila rana a nezacala ti tiect krv... |
A měl jsi po operaci něáké problémy?Jak dlouho si nebyl schopný polknout?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|